MENÜ

Kardemir Karabükspor moral arıyor

Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor’un teknik direktörü Levent Açıkgöz, "Moral arıyoruz, moral bulmak zorundayız. Bu çocukların da öz güveninin gelmesi anlamında puan ya da puanlara ihtiyacımız var." dedi.

Kardemir Karabükspor moral arıyor

Açıkgöz, Hasan Doğan Tesisleri’nde gazetecilere yaptığı açıklamada, çıkış yakalamak istediklerini söyledi.

Ligin 19. haftasında deplasmanda 5-0 yenildikleri Medipol Başakşehir maçındaki oyun tarzlarını kabul etmediğini belirten Açıkgöz, şartlar ne olursa olsun futbolcuların başları dik oynaması gerektiğini ifade etti.

Cezalı ve sakat oyunculara değinen Açıkgöz, şunları kaydetti:

"Olafur Ingi Skulason’nun cezası bir maç sonra bitiyor. Sakatlığı bulunan Herve Kage çalışmalara başladı. İnşallah takım bütünlüğünü sağladıktan sonra sahada daha çok koşan, mücadele eden, bir şeyler üreten takım pozisyonuna yavaş yavaş geleceğiz. ’Yavaş yavaş’ derken de her oynadığımız maç, her puan, kaybettiğimiz maç bizim için de dezavantaj oluyor. Moral arıyoruz, moral bulmak zorundayız. Bu çocukların da öz güveninin gelmesi anlamında puan ya da puanlara ihtiyacımız var. Şu anda da Aytemiz Alanyaspor maçına kitlendik, hazırlıklarımız başladı."

"Çok kırılgan bir yapımız var"

Kampa 11 oyuncuyla başladıklarını, gelen oyuncuların birçoğunun hazırlıkların son sürecinde aralarına katıldığını vurgulayan Levent Açıkgöz, şöyle devam etti:

"Bazı oyuncuların bir iki antrenmanla maça çıktıkları oldu. Sahada maalesef düşüncelerimizi yansıtamadık. Buradaki sıkıntı çocuklarda değil. Yapamazsak biz yapamamışızdır, çünkü onlar bir araya yeni geldi. Bu birlikteliği yavaş yavaş gösterecekler, bunu da herkes zaten görecek. Kondisyondan ziyade çok kırılgan bir yapımız var. Golü yedikten sonra direncimiz maalesef kırılıyor.
Ondan sonraki mücadeleyi üst seviyeye çıkarmamız gerekirken yapamadık. Maalesef oyunu bir türlü kuramadık. Peş peşe gelen gollerden sonra demoralize olduk, bir varlık gösteremedik. İnşallah aynı kazayı bir daha yaşamayacağız, yaşatmayacağız diye düşünüyorum."

Taraftarların artık tribünleri doldurması gerektiğini kaydeden Açıkgöz, "Matematiksel hesap bitmediği sürece bu ligin ferdiyiz, üyesiyiz. Bu ligde kalmak için sonuna kadar mücadele edeceğiz. Biz
elimizden gelen her şeyi yapacağız. Taraftarımız da bu konuda ne olursa olsun bu takıma sahip çıkıp bu tribünleri doldurması gerekiyor. Maalesef bu tribünleri bir türlü dolduramadık. Artık Karabük’ün de şehir olarak bu takıma sahip çıkması lazım." ifadelerini kullandı.

Aytemiz Alanyaspor maçı hazırlıkları

Kardemir Karabükspor, Süper Lig’in 20. haftasında 3 Şubat Cumartesi günü sahasında karşılaşacağı Aytemiz Alanyaspor maçının hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Açıkgöz yönetiminde, Hasan Doğan Tesisleri’nde gerçekleşen idmanda koşu, istasyon çalışmaları ve yarım sahada maç yapıldı.
Antrenmana, sakatlıkları bulunan Yusuf Akbulut ve Cem Özdemir katılmadı.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ