MENÜ

Karavana yedi

Tutuklanan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Metris 2 Nolu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda 12 kişilik koğuşta üç kişi ile kalacak.

Karavana yedi

Metris'e önceki gün saat 21.15 sıralarında getirilen Aziz Yıldırım, üst aramasının ardından cezaevi yetkileri tarafından teslim alındı. Kurum Tabipliği'ne götürülen Yıldırım, kendisi için açılan sağlık fişine kaydedilerek rapor düzenlendi. Yıldırım, ağır şeker hastası ve kalp rahatsızlığının bulunduğunu ve derhal tam teşekküllü bir hastaneye sevkinin yapılmasını talep ettiği öğrenildi. Yetkililerin Metris'in revirli bir cezaevi olduğunu söyledikleri bildirildi. Güvenlik nedeniyle 12 kişilik koğuşta iki kişi ile kalan Yıldırım sürekli görevliler tarafından kontrol edildi. Yıldırım'ın kendisinden önce tutuklanan Avukat Sami Dinç ve Fenerbahçe'nin bir yetkilisi ile aynı koğuşta kalmayı kabul ettiği öğrenildi.

SABAH KARAVANA YEDİ

Haberin Devamı

Cezaevindeki ilk gününün sabahı koğuşuna getirilen karavana kahvaltısından sadece beyaz peynir, salatalık domates yiyen Yıldırım kağıt bardakta getirilen çayı içti. Öğlen ise yemek yemeyen Yıldırım'ın kantinden getirttiği yoğurdu yediği öğrenildi. Yıldırım'ın sadece birinci derecede yakınlarıyla görüşeceği öğrenilirken, her ayın ilk haftası ve bayramda ise ailesi ile açık görüş yapabileceği vurgulandı. Her pazar bir kez 10 dakikalık telefon görüşmesi için izin verilecek Yıldırım'ın, görüşmesini önceden numara ve faturasını yönetime bildirdiği birinci derecede yakınları ile yapacak. Her koğuşta olduğu gibi Yıldırım'ın da koğuşunda bir televizyon, mini buzdolabı ve özel eşyaları için küçük bir de çelik gardırobu ve yemek için plastik yuvarlak bir masa mevcut.

Haberin Devamı

Kaynak: Sabah Gazetesi

YORUM YAZ