MENÜ

Karavana

Chedjou ve Bruma dışında yabancı almayan, Erman'ı ise 36 dakika oynatıp gönderen Galatasaray, çok istediği Alper Potuk, Kerim Frei gibi isimleri rakiplerine kaptırdı, Terim'in listesindeki Carlinhos, Nani, Erkan Zengin ve Serdar Aziz'i de renklerine bağlayamadı.

Karavana

Galatasaray Yönetimi için transfer sezonu oldukça yorucu geçti. Ancak futbol kamuoyunda Sarı-Kırmızılılar’ın aldıklarından çok alamadıkları oyuncular konuşuldu. Özellikle sol bek konusu sezon içerisinde de sık sık gündeme gelecek gibi görünüyor. Carlinhos’u bir türlü bitiremeyen, Kolarov’u da renklerine bağlayamayan Cim Bom, yazı sol bek almadan kapattı. Orta saha yapılmak istenen Alper Potuk takviyesi, son anda araya giren Fenerbahçe’nin işi bitirmesiyle gerçekleşmedi. Fatih Terim’in, “Israrla istiyoruz” dediği Kerim Frei da, Beşiktaş’ın yolunu tuttu. Kanatlara takviye doğrultusunda uzun süre gündemde kalan Nani transferi de bir türlü olamadı. Portekizli yıldız Manchester United’la 5 yıllık mukavele yeniledi. Transferin son 1 haftasında gündemi meşgul eden Erkan Zengin ve Serdar Aziz transferleri de bonservis engeline takıldı. Yönetim, bu oyuncuların kulüpleri tarafından istenen yüksek bonservis bedelleri karşısında geri çekilmek zorunda kaldı.

Yaklaşık 23 milyon Euro ödendi

Chedjou ve Bruma’ya 16.3 milyon Euro veren Cim Bom, Melo ve Umut Bulut için de toplam 6.4 milyon Euro ödedi. Son gün gerçekleşen Antalyasporlu Emrah Başsan girişimi de sonuçsuz kalan Galatasaray Yönetimi, 300 bin TL’lik yetiştirme bedelini ödeyerek Bursaspor’dan 16 yaşındaki Oğulcan Çağlayan’ı kadrosuna katarak transferi kapattı.

Metin Karabaş

-------

Haberin Devamı

ERKAN ZENGİN'İN İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYIN

SERDAR AZİZ'İN İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYIN

FREİ'NİN İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYIN

NANİ'NİN İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYIN

KOLAROV'UN İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYIN

YORUM YAZ