MENÜ

Karavana

Sarı-Kırmızılılar'ın sezon başında kadrosuna kattığı 5 yerli oyuncudan 4'ü, ara transfer döneminde başka takımlara giderken, sadece Çağlar Birinci, Galatsaray'da kalabildi.

Karavana

Sarı-Kırmızılılar, Bucaspor’dan Mehmet Batdal’ı, Beşiktaş’tan Serdar Özkan’ı, Kayserispor’dan Ali Turan’ı, Denizlispor’dan Çağlar Birinci’yi ve Altay’dan Musa Çağıran’ı renklerine bağladı.

Toplam 5 yerli futbolcuyu transfer eden Galatasaray için operasyon tam bir fiyasko oldu. Yeni gelenler arasında Sarı-Kırmızılı formayı en çok giyen isim, 13 maçta 830 dakika görev alan Ali Turan oldu. Ancak 27 yaşındaki futbolcu, hemen her maçta tribünlerin tepkisini çekti ve ara transfer döneminde Antalyaspor’un yolunu tuttu.

Çağlar sakatlıktan kurtulamadı

Yeni gelen yerli isimlerden Mehmet Batdal ve Musa Çağıran, Konyaspor’a kiralanırken, Serdar Özkan da Ankaragücü’ne satıldı. Mehmet Batdal 10 maçta 1 gol 1 asistle oynarken, Serdar Özkan, Galatasaray'da 7 maçta sahaya çıkıp 244 dakika görev aldı. Ocak ayındaki transfer döneminin ardından takımda kalabilen tek isim Çağlar Birinci oldu. Ancak başarılı sol bek de yaşadığı sakatlıklar nedeniyle şu ana kadar sadece 4 maçta 235 dakika görev alabildi.

Haberin Devamı

Musa Çağıran (Konyaspor'a kiralandı)
Maç: 1 Dakika: 1 Gol: - Asist: -

Serdar Özkan (MKE Ankaragücü'ne satıldı)
Maç: 7 Dakika: 344 Gol: - Asist: -

Mehmet Batdal (Konyaspor'a kiralandı)
Maç: 10 Dakika: 313 Gol: 1 Asist: 1,

Ali Turan (MP Antalyaspor'a satıldı)
Maç: 13 Dakika: 830 Gol: - Asist: -

Çağlar Birinci (Galatasaray'da kaldı. Sakat.)
Maç: 4 Dakika: 235 Gol: - Asist: -

YORUM YAZ