MENÜ

Karavana: 0-0

Bir Trabzon, bir Kasımpaşa kaçırdı. Gol düellosu şeklinde geçecek maçta ses çıkmadı. Zirve yolunda iki ekip de ikişer puan bıraktı

Karavana: 0-0

Janko böyle istedi

Trabzonspor, Kasımpaşa karşısında ilk yarıda kazanmak için her şeyi yaptı. Özellikle hücumda çok etkili oynadı Bordo-Mavililer. Sağlı sollu kanat akınları, savunmanın arkasına atılan isabetli ve tehlikeli paslar... Dün Trabzonspor’un forvetinde vasatın üstünde bir oyuncu görev yapsa, ilk 45’te hat-trick yapardı. Ancak ileri uçta Marc Janko olunca bırakın 3 golü, bir tane bile skor üretemedi Trabzonspor.

Gerçekten inanılır gibi değil. Her futbolcunun kötü günü olur. Şanssız maçlar oynar. Janko için bunların hiçbiri geçerli değil. Tamam, maç eksiği var. Evet, belki hazır değil. Ancak hayatının bir döneminde az da olsa futbol oynamış bir kişi o pozisyonlara girse, en azından birini atardı herhalde! 15. dakikada Adrian’ın pasında Avusturyalı oyuncu olduğu yerde kalsa, top ona çarpıp gol olacak. Janko olmadık bir şekilde topa vurmaya çalıştı, bacak arasından kaçırdı! Öyle fırsatları harcadı ki Trabzonsporlu futbolcu, Janko bomboşken bile ona pas atmadı. Yani takım arkadaşlarının bile güveni kalmadı Janko’ya. Zaten goller kaçtıkça moraller bozuldu, Trabzonspor’un temposu düştü.
Bordo-Mavililer, Kasımpaşa karşısında rahatça maçı kazanabilirdi. Ancak Marc Janko böyle olmasını istemedi! Trabzonspor çok önemli bir sınavda galibiyetten oldu.

Kasımpaşa, bu zorlu deplasmanda beklediğimden iyi oynadı. Ancak Trabzonspor’daki Janko’nun rolünü, Kasımpaşa’da Adem Büyük üstlendi. İnanılmaz goller kaçırdı. Ayağına kadar gelen 3 puan fırsatını geri tepti.

Maçtan dakikalar

1. dakikada Olcan’ın ara pası ile ceza sahası önünde topla buluşan Adrian’ın şutunda İsaksson gole izin vermedi.
15. dakikada Adrian’ın soldan ceza sahasına çevirdiği topu Janko altı pas üzerinde ıskaladı. Arkadan gelen Olcan’ın vuruşunda ise savunma çizgi önünde topu çıkarttı.
17. dakikada Yusuf’un sol kanattan ceza sahası içine yaptığı ortaya Janko’nun gelişine vurdu, top az farkla yandan dışarı gitti.
28. dakikada Scarione’nin pasında ceza sahası dışında topla buluşan Adem Büyük’ün sert şutunda top üstten auta çıktı.
33. dakikada yine Scarione soldan topu getirdi ve ortasını yaptı. Adem Büyük müsait pozisyonda kafayla üstten dışarı vurdu.
67. dakikada Adem Büyük’ün yaklaşık 35 metreden sert vuruşunda top az fakla auta çıktı.
75. dakikada Barış’tan kaptığı topla rakiplerinden sıyrılarak ceza sahası içine giren Olcan’ın vuruşunda meşin yuvarlak az farkla dışarı gitti.
80. dakikada gelişen Kasımpaşa atağından rakiplerinden sıyrılarak ceza sahası sol çaprazdan içeriye giren Halil’in sert vuruşunda topu kaleci Onur müthiş bir kurtarış yaptı.
Karşılaşma sonunda iki takım da ağları sarsamayınca, sahadan 1’er puanla ayrıldı. Kasımpaşa’da Sancak, 90+2. dakikada ikinci sarıdan kırmızı kart gördü.

Arda Erol

TRABZONSPOR İSTATİSTİKLERİ

KASIMPAŞA İSTATİSTİKLERİ

SÜPER LİG 2013-2014 PUAN DURUMU

Haberin Devamı
YORUM YAZ