MENÜ

Karaman zaferi anlattı

Sarı-Lacivertliler'in tecrübeli çalıştırıcısı, “Hafta içinde hep aynı antrenmanı yaptık. Oyuncularım, söylediklerimi aynen uyguladı ve sonuçta haklı bir galibiyet aldık” dedi.

Karaman zaferi anlattı

Ankaragücü’nde teknik direktör Hikmet Karaman, 3-0 kazanılan Galatasaray zaferine nasıl ulaştıklarını anlattı. Maçı sonlarda kopardıklarını belirten Karaman, “Hafta içinde hep aynı antrenmanı yaptık. Rakibimiz, topu ayağına aldığında çok iyi pas yapan, gol bölgelerinde çok etkili olan bir takım. Kanatlardan özellikle etkili oynuyorlar. Haftalardır zamana ihtiyacımız olduğunu söylüyorduk ve 6 oyuncumuzdan yoksunduk. Biz buralara işte böyle geldik. İlk yarıda mücadele ettik, ikinci yarı ise top bize geldiğinde fırsatları iyi değerlendirdik. Konuştuklarımızı oyuncularım çok iyi uyguladı. Yaptığımız değişiklikler de, bize hep olumlu olarak geri döndü” açıklamasını yaptı. Tecrübeli çalıştırıcı haklı bir galibiyet aldıklarını söylerken Başkent ekibinin başarılı futbolcusu Elyasa, Galatasaray’ı bir haftada çok iyi analiz ettiklerini söyledi.

Haberin Devamı

‘Zaaflarını iyi biliyorduk’
Tecrübeli oyuncu, “Rakibin savunmadaki eksiklerini biliyorduk. Yakaladığımız pozisyonları değerlendirip, Galatasaray’ı böyle dağıttık” şeklinde konuştu.

Rijkaard’a teşekkür
Sarı-Lacivertliler’de deneyimli teknik adam Hikmet Karaman, Galatasaray’ın Hollandalı hocası Frank Rijkaard’a övgüler yağdırdı... Basın toplantısında, “Rijkaard’a ayrı bir parantez açmak istiyorum” diyen Karaman, “Kendisi karşılaşmanın ardından gelip beni tebrik etti. Gerçekten bu çok önemli bir davranış. Çünkü Türkiye’de galip geldiğiniz zaman, karşı takımın hocasından böyle bir hareket genellikle beklemezsiniz. Gerçekten bu beni çok mutlu etti” yorumunu yaptı.

YORUM YAZ