MENÜ

Karaman geldi Kayserispor uçtu

Ertuğrul Sağlam ile birlikte ligin dibine demir atan Kayserispor, Hikmet Karaman yönetiminde uçuşa geçti. Başarılı çalıştırıcı ile çıktığı 10 maçta da mağlubiyet yüzü görmeyen Sarı-Kırmızılılar, 20 puan toplayarak 7. sıraya yükseldi.

Karaman geldi Kayserispor uçtu

Sezona Ertuğrul Sağlam yönetiminde başlayan Kayserispor art arda alınan başarısız sonuçların ardından ligin dibine demir atmıştı. 13. hafta sonunda sadece 12 puan toplayan ve 17. sırada bulunan Sarı-Kırmızılılar’da yönetim devreye girmiş ve Sağlam ile yollarını ayırmıştı. Takımın başına Hikmet Karaman’ı getiren İç Anadolu ekibi, tecrübeli hoca ile adeta sezona yeniden başladı. Kasımpaşa ve Akhisar galibiyetleri ile çıkışa geçen Kayserispor, Karaman yönetiminde çıktığı 10 maçta mağlubiyet yüzü görmedi.

Haberin Devamı

Hedef: Avrupa kupaları

Başarılı çalıştırıcı ile birlikte 5 galibiyet ve 5 beraberlik alan Sarı-Kırmızılılar, 10 haftada 20 puan toplayarak uçuşa geçti. Takımı küme düşme hattında devralan Karaman, Beşiktaş beraberliğinin ardından İç Anadolu temsilcisini 7. sıraya taşıdı. Tam 10 maçtır kaybetmeyen Karaman yönetimindeki Kayserispor’un şimdiki hedefi ise ligi Avrupa potasında tamamlamak.

YORUM YAZ