MENÜ

Karagümrük'te Viviano rekor kırdı

Fenerbahçe karşısında oyunun büyük bölümünü 9 kişi oynayan Karagümrük’ü, İtalyan kalecisi Emiliano Viviano oyunda tuttu! 90 dakika boyunca kalesine gelen tam 13 isabetli şuta geçit vermeyen Viviano, hem takımına 1 puanı getirdi hem de sezon rekoru kırdı.

Karagümrük'te Viviano rekor kırdı

Spor Toto Süper Lig’de dün akşam Fenerbahçe’yi konuk eden Karagümrük, oyunun ilk bölümünde 9 kişi kalsa da maçtan kopmadı. Burak Bekaroğlu ve Caner Erkin’in 37. dakikada atılması sonrasında özellikle savunma hattında büyük sorunlar yaşayan ev sahibi ekip, İtalyan kalecisi Emiliano Viviano’nun muhteşem performansıyla oyuna tutundu. 36 yaşındaki file bekçisi, sergilediği muazzam formla, takımına 1 puanı getirmeyi başardı. Maç boyunca Fenerbahçeli futbolcuların kalesine gönderdiği 13 isabetli şutta da topa geçit vermeyen Viviano, Mesut Özil’in penaltıdan kaydettiği gol dışında baştan sona sergilediği görüntüyle alkış topladı.

Haberin Devamı

Maç bitince ona koştular!

Fenerbahçe karşısında 13 kurtarış yapan Emiliano Viviano, bu sezon bir Süper Lig maçında en yüksek sayıya ulaşan isim oldu. Başarılı kaleci, özellikle oyunun ikinci yarısının son bölümünde Fenerbahçeli futbolcuların kalesinde baskıyı artırmasına rağmen pes etmedi ve 90 dakika sonunda büyük bir sevinç yaşadı. Karagümrüklü futbolcular da maçta son düdüğün çalması sonrasında Viviano’ya koşup takım arkadaşlarını tebrik ettiler.

YORUM YAZ