MENÜ

Karagümrük evinde yine coştu!

Sahasında Galatasaray’ı deviren Karagümrük, bu sezon iç sahada hiç kaybetmeyerek yenilmezlik serisini 7 maça çıkardı. Maç fazlasıyla ligde 4. sıraya yükselen Kırmızı-Siyahlılar, toplamda kazandığı 20 puanın 17’sini evinde topladı

Karagümrük evinde yine coştu!

Galatasaray’la oynadığı maç öncesinde Süper Lig’deki 5 maçlık yenilmezlik serisi Hatayspor deplasmanında alınan 3-1’lik mağlubiyetle son bulan Karagümrük, hem yeniden kazanmak hem de iç sahadaki namağlup serisinin devam etmesi adına sahaya çıktı. Cezaları sebebiyle Ndiaye ve Sabo gibi önemli oyuncularından yararlanamayan Karagümrük, Aslan’la oynadığı maç öncesi sahasında oynadığı 6 karşılaşmada 4 kez 3 puana ulaşırken, 2 kez berabere kaldı. Güçlü rakibi karşısında çok iyi bir oyun ortaya koyan ev sahibi, ikinci yarının başında Alparslan Erdem’in asistinde maçın yıldızı Alassane Ndao ile golü buldu.

Haberin Devamı

Ligin en iyisi onlar

Uzatmada Mbaye Diagne’nin attığı gol sonrasında maçın skorunun 1-1’e gelmesine engel olamayan Kırmızı-Siyahlılar, rakibinin üzerine gelmesinden faydalanıp, 90+11’de Ndao’nun asistinde oyuna sonradan giren Mevlüt Erdinç’in golüyle zafere uzanmayı başardı. Yeniden kazanan Karagümrük, evindeki nağmağlup serisini 7 maça çıkararak, iç sahada toplamda 17 puanla bu alanda ligin en iyisi olmayı başardı. Maç fazlasıyla 20 puanla 4. sıraya yükselen Karagümrük, deplasmanda çıktığı 6 maçta ise 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet yaşamıştı.

YORUM YAZ