MENÜ

Karadeniz'de Off-Road fırtınası

Karadeniz Off-Road Birliğince düzenlenen Karadeniz Mahalli Off-Road yarışlarının ilk ayağı Ordu'da yapıldı.

Karadeniz'de Off-Road fırtınası

Karadeniz Off-Road Birliğinin ve Karadeniz illerindeki off-road kulüplerinin katkıları ile dün başlayan yarışlarda 21 otomobil yarıştı.

Haberin Devamı

Yarışmacılar, Fatsa ilçesi küçük sanayi bölgesinde özel hazırlanan parkurda, motor gücüne göre belirlenmiş kategoride yarıştı. Bazı sürücüler, zorlu parkurda yarışmayı tamamlayamadı. 3 etap şeklinde düzenlenen yarışların sonunda dereceye girenlere kupaları verildi.

Ordu Off-Road Kulübü Başkanı Mehmet Ataç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu’nun Karadeniz Mahalli Off-Road yarışlarının ilk ayağının yapıldığını söyledi.

Ordulu vatandaşların keyifli bir gün geçirdiğine inandığını söyleyen Ataç, şöyle konuştu:

Yarışa Karadeniz’deki tüm kulüplerinin yanı sıra Antalya, Alanya, İstanbul ve Sakarya Bölgeleri’nden yarışmacılarımız yer aldı. Amacımız Karadeniz Bölgesi’nde Off-Road sporunun daha belirgin ve daha yaygın olduğunu gösterebilmek. Federasyonumuz bu yarışlarla ilgili her türlü desteği verdi. Biz de bu desteği arkamıza alarak böyle bir yarış düzenledik. Düzenlediğimiz yarışa ciddi katılım oldu. Seyircinin ilgisi bizleri çok memnun etti. İnşallah bundan sonra da yarışlarımıza değişik illerde sürdüreceğiz."

Haberin Devamı

Fatsa Off-Road Kulübü Başkanı Burak Duran da yarışların ilk ayağını Fatsa’da yapmaktan gurur duyduklarını belirterek, yarışa 40 ilden yarışmacının katıldığını söyledi.
Yarışlara Rize’den katılan Erol Moral, yarışların çok çekişmeli ve zevkli geçtiğini belirterek, "Özellikle parkur çok güzel hazırlanmış. Seyirci de ilgi gösterdi. Organizasyondan çok memnun kaldık" dedi.

(AA)

YORUM YAZ