MENÜ

Karabük'ün hedefi ilk 10

Kardemir Karabükspor Başkanı Mustafa Yolbulan, yeni sezondaki hedeflerinin ilk 10 takım arasına girebilmek olduğunu söyledi.

Karabük'ün hedefi ilk 10

Mustafa Yolbulan hiçbir zaman 10'unculuğun altına düşmeyi düşünmediklerini belirterek, "Hedefimiz 6'ıncılıkla 10'unculuk arası bir yer. Tabii ki Avrupa kupası olursa çok seviniriz, memnun oluruz. Ama bunu bir sonraki seneye daha rahat söyleyebilirim. Ama bu sene hiçbir zaman sıkıntı yaşamayacak, 10'unculuktan aşağıya düşmeyecek bir Karabükspor hedefliyoruz" dedi

Haberin Devamı

Transferlerde mümkün olduğu kadar hassas davranmaya gayret ettiklerini ifade eden Yolbulan, "O nedenle belki biraz gecikmiş olabiliriz. Yüksek rakamlı risklere girerken, doğru adamı seçme konusunda çok ince eleyip, sık dokuduğumuz için dikkatli davranmaya çalışıyoruz. Oynatamayacağınız, tribünde oturtacağınız bir yabancı oyuncuyu almak bana çok mantıklı gelmiyor" diye konuştu.

SIRA YABANCI FORVETTE
Transferlere değinen Yolbulan, "Sebastien Nicolas Puygrenier, Nancy takımının kaptanı, her sene Fransa liginde 30 maç oynamış tecrübeli bir stoperi transfer ettik. Mabiala ile aynı ligden gelmiş olması, aynı dili konuşuyor olması önemli. Mabiala gibi atletik ve genç bir oyuncunun yanında, defansı toparlayıcı, lider özellikli, ayağı düzgün bir oyuncuyu transfer ettiğimizi düşünüyorum. Takımın en önemli eksiği olan, takımın omurgası denen yerlere kaleci, stoper, orta saha mevkiine yabancı oyuncuları transfer ettik. Sıra yabancı bir forvette. Transfer birkaç gün içerisinde gerçekleşebilir. Yerli oyuncular takımlarıyla birlikte kamp döneminde. Ligin başlamasına süre yaklaştıkça birçok kaliteli oyuncunun boşa çıkabileceği, serbest kalabileceği beklentimiz var. Çok acele etmiyoruz. Tecrübeli, yerli bir stoper ve orta sahanın sağ kanadında oynayabilecek bir oyuncu arayışımız var" dedi.

Haberin Devamı

GÖKHAN ÜNAL'DAN ÇOK ÜMİTLİYİM
Yolbulan geçtiğimiz sezon yaşadığı sakatlıklardan dolayı beklenen performansı sergileyemeyen ve sözleşmesi sona eren golcü oyuncu Gökhan Ünal'ı takımda tutmak istediklerini açıklayarak, şöyle konuştu:
"Kendisi yeni sezonda da bizimle olacak. Ondan çok ümitliyim. Gökhan Ünal'ın kendisini yeniden ispatlamak için çalıştığına dair bilgi alıyorum kamptan. Maç başı ağırlıklı olarak bir anlaşma yapacağız. Henüz bir anlaşma imzalamadık. Ama bizim Gökhan Ünal'la aramızda gönül birliği var. Aynı paralelde düşünüyoruz. Gökhan Ünal boş mukaveleye imza atacak karakterde bir oyuncu"

BÜLENT DİKTEPE - KARABÜK / DHA

YORUM YAZ