MENÜ

Karabükspor sevinemedi

Kardemir Karabükspor Genel Menajeri Seyit İçgül, Galatasaray ile berabere kaldıkları için sevinmediklerini, 3 puan alamadıkları için üzgün olduklarını söyledi.

Karabükspor sevinemedi

Seyit İçgül, Galatasaray'ın 10 kişi kalmasından sonra sahada etkili olan tarafın kendileri olduğunu belirterek, "Orta sahada etkili olduk ve top daha çok bizde kaldı. Rakibimize fazla pozisyon vermedik. Sonuçta bir puan aldık ve buna sevinemedik. 3 puanı kaçırdık diye düşünüyorum. Elimize gelen fırsatı değerlendiremedik. 3 puan alamadığımız için üzgünüz" dedi.

Cumartesi günü deplasmanda oynayacakları maç için ara vermeden çalışmalara başladıklarını ve yarın sabah antrenmandan sonra uçakla Trabzon'a hareket edeceklerini açıklayan İçgül, "Trabzonspor, Şampiyonlar Ligi'ne iyi bir başlangıç yaptı ama süper lig de henüz galibiyetle tanışamadı. Özellikle iç sahada çok etkili oynuyorlar. Zor bir maç olacak. Biz iyi mücadele ederek puan almak istiyoruz. Artık büyük takım, küçük takım yok. Sahada kim daha çok koşarsa, kim daha çok mücadele ederse herkes herkesi yenebiliyor" diye konuştu.

BÜLENT DİKTEPE/KARABÜK, (DHA)

Haberin Devamı
YORUM YAZ