MENÜ

Karabük'ten sonra kemerleri bağlayın

Beşiktaş’ın 1 aylık süreçteki maç takvimi, 3 kulvardaki geleceğini belirleyecek. Teknik direktör Şenol Güneş, Karabükspor maçı sonrasında başlayacak olan yoğun dönemden takımını en az hasarla çıkarmaya çalışacak.

Karabük'ten sonra kemerleri bağlayın

Spor Toto Süper Lig’de cumartesi günü Karabükspor’u ağırlayacak olan Beşiktaş’ı, bu karşılaşmanın ardından yoğun bir fikstür bekliyor. Ligde son haftayı 2-2’lik Bursaspor beraberliğiyle kapatarak zirve yarışında yara alan Beşiktaş, lig sonuncusu Karabük’ün ardından yeni takviyeleriyle ara transfer dönemine damga vuran Konyaspor’a konuk olacak.

Süper Lig’de bütün hedeflerini üst üste üçüncü şampiyonluk üzerine yapan Siyah-Beyazlılar, Konya deplasmanı sonrasında Şampiyonlar Ligi ikinci tur ilk maçı için Almanya’ya uçacak. Bayern Münih’le zorlu bir mücadeleye çıkacak olan Kara Kartal, sonrasında ligde Fenerbahçe’yle Vodafone Park’ta kapışacak.

Üst üste iki derbi...

Türkiye Kupası’ndaki fikstüre göre ligin ardından Fenerbahçe’yle bir kez daha karşılaşma ihtimali bulunan Beşiktaş; ardından Trabzonspor ve Gençlerbirliği’yle ligde, sonrasında da Bayern Münih’le Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek. Kartal, Bayern maçı sonrasında şu anda ligin lideri konumunda bulunan Başakşehir’le maça çıkacak. Teknik direktör Şenol Güneş, 3 kulvarın da gidişatını belirleyecek 1 aylık süreçten takımını en az hasarla çıkarmayı hedefliyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ