MENÜ

Karabük şov sürüyor: 1-2

Süper Lig'deki en iyi sezonunu geçiren Kırmızı-Mavililer'e yan bakılmıyor. Elazığ'ın ardından Gençler'i de deviren Tolunay Kafkas'ın ekibi, 5. sıraya yükseldi, Avrupa potasına göz dikti. Başkent temsilcisi ise üst üste ikinci mağlubiyetini aldı.

Karabük şov sürüyor: 1-2

Başkent’te adeta bir bilek güreşi izledik. Denk kuvvetlerin mücadelesinde iki takımın da birbirlerine göre artı ve eksileri vardı. Konuk Karabükspor kazanırsa 5. sıraya yükselecekti, bu hesapla gelmişti Ankara’ya. Üstelik Kafkas’ın ekibi Galatasaray’dan sonra Süper Lig’in en az gol yiyen takımıydı. Gençlerbirliği ise dışarıda değil ama içeride başarılı bir takım olduğunu kanıtlamıştı. İlk yarıda iki ekip de hücum denedi, gol aradı ama savunmalar geçilemedi. 12’de Ahmet İlhan’ın kafa ile düşürdüğü topta Eneramo pozisyonu harcayan isimdi. İlk yarı biterken Gençlerbirliği öne geçebilirdi. Tosic’in sol kanattan ortasını Oktay indirdi, Doğa etkili bir kafa vuramayınca ilk yarı golsüz beraberlikle bitti.

Eneramo yine sahnede!

Gençlerbirliği ikinci yarıya sakatlanan Doğa’nın yerine Özgür’le başladı. 54’te ikinci bir sakatlık da Oktay’dan geldi ve yerine Deniz Naki girdi. 61’de kazanılan frikik Karabükspor’u öne geçirdi. Atışı kullanan Eneramo nefis bir vuruşla skorbordu değiştirdi: 0-1. 72’de Eneramo gücünü de kullanarak ceza alanına girdi. Sert şutunu Dahlin önledi, ancak dönen topu İlhan Parlak tamamladı: 0-2. 74’te fark bire indi. Gosso’nun pasında Stancu golü attı. Karabük kalan bölümde oyun disiplininden kopmadan iyi kapandı ve 3 puanı alıp 5. sıraya yükseldi.

Haberin Devamı

GENÇLERBİRLİĞİ - KARDEMİR KARABÜKSPOR MAÇ DETAYI

Tunç Kayacı

YORUM YAZ