MENÜ

Kara Tahta!

İnter galibiyetiyle tarih yazan Trabzonspor, Büyükşehir Belediyespor yenilgisiyle şaşkına döndü. Teknik direktör Şenol Güneş, yaptığı açıklamalarla öğrencilerine, 'kimsenin yeri garanti değil' mesajını gönderdi.

Kara Tahta!

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, geçen hafta Manisaspor beraberliği sonrası oyuncularına patlamış, herkesin dikkatini çekmişti. Alanzinho, Henrique ve Marek Cech’e tepki gösteren tecrübeli çalıştırıcı, bu kez de Adrian, Volkan Şen ile Burak Yılmaz’a gözdağı verdi. Büyükşehir Belediyespor’a evinde kaybeden Bordo-Mavililer’in hocası, performanslarından memnun kalmadığı öğrencileri hakkında şunları söyledi: “Büyükşehir Belediyespor maçının kaybedilmesi de İnter maçının kazanılması da oyuncu değişiklikleriyle alakalı değil. Bizde oynayan tüm futbolcular bu takımda yer almayı hak ediyorlar. Bazen başarılarını beklediğiniz oyuncular, başarısız olabilir. Olması gereken asıl değerlerde değildik. Adrian ve Volkan, İnter maçında yoktular ama bugün dinlenmiş olmalarına rağmen fazla etkin değildiler.”

Haberin Devamı

Burak Yılmaz’a nasihat...

Geçen sezonun yıldızı Burak Yılmaz hakkında da ayrıca konuşan başarılı hoca, “Burak’ın UEFA’da aldığı 3 maçlık cezayı ağır buluyorum. Manisaspor maçında tam olarak ne yaptı bilmiyorum. Gözlemci raporuna göre ceza aldı. Eğer orada taraftarlarla bir diyaloga girmişse bu çok yanlış. Büyük takımda oynayan bir futbolcunun, böyle tahriklere kapılmaması gerekiyor. Bundan sonra çok daha dikkatli olmalı” diyerek golcü futbolcuya da göndermede bulundu.

Yunus Emre Sel

YORUM YAZ