MENÜ

Kara Kartal'a tam destek

Siyah-Beyazlılar, Gençlerbirliği maçında tribünlerin tamamını doldurdu, yaklaşık 40 bin kişiyle takımlarını çılgınca destekledi. 90 dakika boyunca susmayan 12. adam, müthiş desteğiyle galibiyette büyük pay sahibi oldu.

Kara Kartal'a tam destek

Beşiktaş taraftarı beklendiği gibi Gençlerbirliği maçına büyük ilgi gösterdi. Vodafone Park’taki mücadele öncesi biletlerin büyük bölümünün satıldığı karşılaşmayı yaklaşık 40 bin kişi izledi. İstanbul’u etkisi altına alan sis, zaman zaman Vodafone Park’ın zeminine inse de kısa süre sonra rüzgarın etkisiyle dağıldı. Kara Kartal’ın seyircisi ise her zaman olduğu gibi takımlarına büyük destek verdi. 90 dakika boyunca bir dakika olsa bile susmayan Kara Kartal’ın seyircisi, karşılaşmanın golsüz berabere sürdüğü anlarda desteklerini bir kat daha artırdı.

Tavan yaptı...

Anderson Talisca’nın golüyle coşkunun tavan yaptığı Vodafone Park’ta sonrasında zafer şarkıları söylenmeye başlandı. Son düdükle birlikte takımlarını tribüne çağıran Siyah-Beyazlılar, galibiyetin mutluluğu içinde stattan ayrıldı.

‘Kadın futboldan anlar!’

Beşiktaş, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü unutmadı. Siyah-Beyazlı kulüp, bu özel gün için kadın futbol takımını maça davet etti. Kadın futbolcular devre arasında ilk önce ‘Kadın futboldan
anlar. #Yakışır sana’ yazılı pankartla sahaya çıktı, daha sonra ise tribünleri dolaştı. Kadın futbol takımının sahaya çıkmasının ardından Beşiktaş Kulübü’nün Kadınlar Günü için hazırlattığı özel
video da stadyumda bulunan ekranlarda yayınladı. Tribünler ise kadın futbol takımına yoğun destek verdi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ