MENÜ

Kaptanın seyir defteri

Orduspor'un lige tutunma şansı mucizelere kalırken, kaptan Ali Çamdalı, FANATİK'e konuştu: “32. hafta programına bakıldığında bize düşmüş gözüyle bakılıyor ama gerçekçi de olmak lazım”

Kaptanın seyir defteri

“Top bizi sevmedi ancak beceriksizlik de vardı. Bir anda büyük hedefler de koymayacaksın, adım adım ilerleyeceksin. Taraftarımızın lig değil Orduspor sevdası bizi ayakta tutacak”

Haberin Devamı

Süper Lig’in bitimine 3 hafta kala lige tutunma şansı mucizelere kalan Orduspor’da söz kaptan Ali Çamdalı’da... FANATİK’e konuşan 29 yaşındaki futbolcu, birçok konu hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Kendilerine düşmüş gözüyle bakıldığını belirten Ali, “Zaten 32. hafta programına bakıldığında herkesin maçı pazar, bizimkisi cumartesi günü. Matematiksel olarak şansımız bulunuyor ama gerçekçi olmak lazım. Sadece kulübe değil şehre de yazık olacak. Bu takım çıkarken vardım. Söylemek çok zor ama düşerken de maalesef buradayız. Çok üzgünüm ve kelimelerle ifade edilecek gibi değil. Bu duruma nasıl geldiğimize anlam veremiyorum. Top da sevecek biraz fakat bizim beceriksizliğimizin olduğunu kabul etmek zorundayız. Şans da lazım biraz. Elazığspor kötü oynadığı maçlarda bile 1-0’lık sonuçlarla sahadan ayrıldı” dedi.

‘Hedefler abartılmamalı’

Sezona iyi başladıklarını da hatırlatan tecrübeli futbolcu, “Daha sonra rakiplerimiz bize karşı önlem almaya başladı. Bir de adım adım ilerlemek lazım. Bir anda büyük hedefler koymayacaksın. Abartmamak gerekiyor. Sezon ortasında hedef değiştirmek sıkıntı yaratıyor. 7 haftadır bir puan bile alamadık. Bizim öyle bir taraftarımız var ki, hiçbir zaman takımı yalnız bırakmıyorlar. Onların lig değil Orduspor sevdası bizi ayakta tutacak. 3. Lig’de bile oynasak, tribünleri doldururlar” açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

‘Bursa maçını kazanacağız’

Orduspor Basın Sözcüsü Levent Yıldırım, matematiksel olarak ligde kalma şanslarının devam ettiğini söyledi. Son 3 maça galibiyet parolasıyla girdiklerini ifade eden Yıldırım, “Taraftarlarımızdan takımı desteklemelerini istiyoruz. Onlara umarım galibiyet hediye ederiz” diye konuştu.

Sedat Hardal

YORUM YAZ