MENÜ

Kaptan kulübeye

Derbide kendisinden bekleneni veremeyen Alex de Souza, Bursaspor maçında yedek kulübesine çekilecek. Aykut Kocoman'ın Brezilyalı'nın yerine düşündüğü isim ise nöbetçi golcü Semih Şentürk

Kaptan kulübeye

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman’ın derbideki performansından pek de memnun kalmadığı Alex’i, Bursaspor karşısında yedek soyundurması bekleniyor. Tecrübeli oyuncu da derbi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, topla çok az buluştuğunu belirtirken, “Galatarasaray maçında 90 dakika sahada kalmama karşın, yeterince topla buluşamadım” özeleştirisinde bulundu. Aykut Kocaman’ın Bursaspor karşısında, Brezilyalı oyuncunun yerine ise Galatasaray maçının 70. dakikasında oyuna aldığı Semih Şentürk’e görev vereceği öğrenildi.

Kocaman terapiye başladı

Öte yandan, oyuncularıyla dünkü antrenmanda kısa bir toplantı yaptığı bildirilen Kocaman’ın Bursaspor maçı öncesi futbolcuların moralini üst seviyeye çıkarmak için motive çalışmalarına başladığı ifade edildi. Sarı-Lacivertliler’in teknik patronunun oyuncularına “İyisiyle kötüsüyle bir Galatasaray derbisini geride bıraktık. Şimdi kendimizi toparlayıp lider Bursaspor’la oynayacağımız maça konsantre olmalıyız” diyerek moral verdiği bildirildi.

Yusuf Dursun

Haberin Devamı
YORUM YAZ