MENÜ

Kapılar Mario Balotelli'ye kapalı

Mario Balotelli'nin kendisini eski kulübü Inter'e önerdiği, ret cevabı aldığı, Lazio'dan da haber beklediği, Liverpool'da ise takımdan ayrı çalışmasının istendiği belirtildi.

Kapılar Mario Balotelli'ye kapalı

Mario Balotelli... 24 yaşında, dünyanın en yetenekli forvet oyuncularının başında geliyor. Ancak onu hiçbir kulüp istemiyor.

İstenmemesinin başlıca sebebi tabii ki sorunlu bir futbolcu olması... Bir başka problem ise böyle bir futbolcunun kulüplere maliyeti.

İtalyan Corriere dello Sport'ta yer alan habere göre, Balotelli onu bu seviye çıkartan eski kulübü Inter'e kendisini teklif etti! Ancak Inter'den ayrıldıktan sonra Milan taraftarı olduğunu söylemesi Milano'nun diğer tarafında unutulmadı, ret cevabı verildi.

Lazio'dan haber bekliyor, Samdoria ve Bologna "Çok para" diyor


Lazio'dan da haber bekleyen Süper Mario'ya başkent ekibinden net bir cevap verilmedi. Şampiyonlar Ligi play off turundaki Leverkusen eşleşmesinin sonucu bekleniyor. Bologna ve Sampdoria gibi kulüpler oyuncuya sıcak bakıyor ancak maliyeti karşılamaları imkansız.

Liverpool'dan "Takımla çalışma" uyarısı!

24 yaşındaki forvetin şu anki takımı Liverpool da, Balotelli'den kurtulmanın plânlarını yapıyor. Geçtiğimiz sezon Milan'dan 20 milyon euroya takıma katılam Balotelli, Premier Lig'de sadece 1 gol atmış ve büyük hayal kırıklığı yaratmıştı.

Onun da reddettiği var!

Oyuncuya şu ana kadar tek talibin Arap kulübü Al Ahli olduğu ancak bu teklifi de Balotelli'nin kabul etmediği belirtildi.

Hakan Ateşler / Fanatik.com.tr

Haberin Devamı
YORUM YAZ