MENÜ

"Kapıdan kovsan bacadan girer"

Süper Lig'in açılış haftasında Beşiktaş, deplasmanda Demir Grup Sivasspor'la karşı karşıya geldi. Abdullah Avcı yönetiminde ilk maçına çıkan siyah-beyazlılar, sahadan 3-0'lık skorla mağlup ayrıldı. NTV'de yayınlanan '%100 Futbol' programında konuşan yorumcu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş maçının ardından değerlendirmelerde bulundu.

Spor Toto Süper Lig 2019-2020 Cemil Usta Sezonu resmen başladı. Beşiktaş, ilk hafta maçında Demir Grup Sivasspor'la karşı karşıya geldi. Abdullah Avcı yönetiminde ilk maçına çıkan siyah-beyazlılar, sahadan 3-0'lık skorla mağlup ayrıldı

Haberin Devamı

NTV'de yayınlanan '%100 Futbol' programında konuşan yorumcu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş maçının ardından değerlendirmelerde bulundu.

Quaresma'nın Sivasspor maçındaki performansını değerlendiren Rıdvan Dilmen, "Quaresma maliyetli bir oyuncu yaşı da belli bir noktaya geldi. Kapıdan kovsan bacadan girer. Yukarı tükürsen sakal, aşağı tükürsen bıyık. Zaten kendisi iyi bir kulüpten teklif almış olsa muhtemelen giderdi, Beşiktaş da mali olarak yükten kurtulurdu diye düşünülüyordu. Büyük ihtimalle Eylül'e kadar Quaresma'nın transferini konuşuruz. Quaresma Beşiktaş için tatlı bela gibi çıkacak haftaya mesela şov yapacak 'iyi ki göndermemişiz' diyeceksiniz" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ