MENÜ

Kapalı gişe gösterim!

Nefeslerin kesileceği dev maç, İspanya'daki 55 sinema salonundan canlı olarak gösterilecek. Mücadeleyi ekranları başından ise 1 milyar kişinin izlemesi bekleniyor.

Kapalı gişe gösterim!

La Liga’daki kritik mücadele öncesi İspanya’da hayat tam anlamıyla duracak. Dev karşılaşmanın oynanacağı Santiago Bernabeu Stadı’nda 82 bin kişi, El Clasico’ya tanıklık edecek. Biletlerin karaborsada 600 bin Euro’ya yükseldiği maçı dünyada ise yaklaşık 1 milyar futbolsever televizyonları başından izleyecek. Bernabeu’da siyaset ve sanat dünyasının birçok ismi de, stattaki yerini alacak. Bu sezonun ilk yarısında Nou Camp’ta oynanan maç, ülkedeki sinema salonlarındaki dev ekranlardan izlenmişti. Aynı uygulamanın bu karşılaşmada da yapılacağı ifade edildi. Bugünkü El Clasico’nun 55 sinema salonundan canlı olarak yayınlanacağı bildirildi. Gündemin birinci maddesi Real Madrid-Barcelona kapışması için
8 Euro’ya satılan biletlerin, kısa sürede tükendiği vurgulandı.

Doğru tahmine ödül var

Bu arada zorlu randevu öncesi ilginç kampanyalar da başlatıldı. Barcelona’daki ünlü bir pastanenin projesi, tüm dikkatleri üzerine çekti. Real Madrid ve Barçalı futbolcuların figürlerinden yaptığı çikolatalı şekeri alan herkese maç tahminini soran pastane sahipleri, doğru tahminde bulunanlardan kura ile belirlenecek bir kişiye, kilosu kadar çikolata hediye edeceklerini açıkladı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ