MENÜ

Kamp isyanı!

Beşiktaş'ta milli takımlardan dönen oyuncular Samet Aybaba'ya isyan etti. 10 gündür kampta ve yollarda olduklarını belirten futbolcular, Fethiye kampı öncesinde hocalarına serzenişte bulundu.

Kamp isyanı!

Beşiktaş’ta Mersin maçı öncesi Fethiye kampı takım içinde sıkıntı yarattı. Milli takımlardan dönen yerli ve yabancı oyuncular, teknik direktör Samet Aybaba’ya tepki gösterdi. Milli maç için lige verilen arayı kamp yaparak değerlendirmek isteyen Siyah-Beyazlılar’da Aybaba futbolcuların bu tepkisini hiç hesaba katmadı. Yaklaşık 10 gündür milli takımlarla birlikte kampta olduklarını belirten yıldızlar, “Milli takımlarla birlikte hem kampta hem de yollardayız. Bu ne kampı hocam” diyerek serzenişte bulundu. Beşiktaş’ta yabancı oyunculardan Holosko, Sivok, McGregor ve Almeida, yerli isimlerden de Veli, Olcay, Oğuzhan ve Necip milli takımlarda yer aldı. Bu isimlerin dışında Erkan Kaş ve Sinan Kurumuş da milli formayı giyen isimlerdi ancak Aybaba bu oyuncuları Fethiye kampına almadı.

Gençlere şans yok


Genelde genç oyuncuların takıma adaptasyonu için yapılan kamplarda bu kez genç isimlerin olmaması dikkat çekti. Erkan Kaş ve Sinan Kurumuş’un yanı sıra Muhammed Demirci, Mehmet Akyüz ve Hasan Türk de kamp kadrosunda yer almayan isimler oldu. Sakatlıkları bulunan İsmail, Uğur ve Sivok da İstanbul’da kaldı. Kadroda 3’ü kaleci olmak üzere 20 oyuncu bulunuyor. Fethiye’de kampa giren Siyah-Beyazlılar, pazar günü Adana üzerinden Mersin’e geçecek ve maçın ardından İstanbul’a dönecek.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ