MENÜ

"Kalıcı olmak istiyoruz"

Spor Toto Süper Lig'e yükselen Elazığspor'un teknik direktörü Bülent Uygun, Süper Lig'de kalıcı olmak istediklerini söyledi.

"Kalıcı olmak istiyoruz"

Uygun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Elazığspor gibi büyük bir camianın elde ettiği başarının, kendisini inanılmaz derecede mutlu ettiğini belirtti.

Haberin Devamı

Başarıda, başta taraftar olmak üzere, Elazığ Valisi Muammer Erol, Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Elazığspor Başkanı Selçuk Öztürk, kendisinden önce görev yapan teknik direktörler Osman Özköylü ve Hüsnü Özkara ile varını yoğunu ortaya koyan, kısıtlı imkanlarla kurulmuş bu takımda formasının hakkını veren, alınteri döken futbolcuların payının büyük olduğunu ifade eden Uygun, şöyle konuştu:

"Hak eden her zaman hak ettiğini almıştır. Doğunun bordo elması olan Elazığspor’a şampiyonluk hayırlı olsun. Zor bir süreçti. 30 milyon lira borcu olan, tesislerinde sıkıntı bulunan, stadı kriterlere uygun olmayan Elazığspor’un en kısa zamanda şehrin önde gelenlerinin birlik ve beraberliği, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın desteğiyle stat, tesis ve kadro olarak Süper Lig’de kalıcı olmasını istiyoruz."

Haberin Devamı

AA

YORUM YAZ