MENÜ

Kalede büyük yarış!

Genk maçıyla birlikte kalede formayı kapan Tolga Zengin’in, Sivasspor’la yarın oynanacak maçta da görev yapması bekleniyor. İlk 11’deki yerini kaybeden Loris Karius’un da performansını üst seviyeye çekmek için özel olarak çalıştığı belirtildi.

Kalede büyük yarış!

Kara Kartal’a sezon başında Premier Lig ekibi Liverpool’dan transfer edilen Loris Karius, Beşiktaş macerasına istediği gibi başlayamamıştı. Yaklaşık yarım sezonluk dönemde ortaya koyduğu performansla beklenenin altında kalan Alman kaleci, UEFA Avrupa Ligi’nde önceki akşam Genk’le oynanan maçta kaleyi Tolga Zengin’e devretmişti. Deneyimli file bekçisinin, Spor Toto Süper Lig’de yarın oynanacak Sivasspor karşılaşmasında da yedek kulübesinde olması bekleniyor. Genk mücadelesinde 1 gol yemesine rağmen Tolga Zengin’in genel olarak sergilediği performanstan memnun olan teknik direktör Şenol Güneş’in formayı yine kaptana vereceği belirtildi.

Haberin Devamı

Güneş’ten uyarı almıştı

Son haftalardaki performansı sebebiyle teknik direktör Şenol Güneş’ten uyarı alan Loris Karius’un, takım çalışmalarına ek olarak ekstra antrenmanlarla form düzeyini üst seviyeye çıkarmaya çalıştığı kaydedildi. Öte yandan Karius’un Beşiktaş’taki durumunu yakından takip eden İngiliz basını da Alman kalecinin Genk karşısında yedek kulübesine çekilmesine gündemlerinde yer verdi.

Orhan Yıldırım

YORUM YAZ