MENÜ

Kadroda şok üstüne şok!

Siyah Beyazlılar, Ankaragücü maçına tam 7 eksikle çıkacak. Takımda sakatlıkları bulunan; Roco, Babel ve Gökhan Töre’ye, dün Pepe de eklendi. Sahada olması beklenen Adriano ile Lens sürpriz bir şekilde riske edilmedi.

Kadroda şok üstüne şok!

Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında bu akşam Ankaragücü’ne konuk olacak Beşiktaş’ta kadro belli oldu. Siyah-Beyazlı takımda sakatlıkları bulunan; Enzo Roco, Ryan Babel ve Gökhan Töre’ye, Portekiz milli takımından sağ arka adalesinde yırtıkla dönen Pepe de eklendi.

Haberin Devamı

Hafta boyunca yapılan antrenmanlarda yer alan Jeremain Lens ile Adriano da sürpriz bir şekilde kadroya alınmadı. Öte yandan kadro dışı konumda bulunan Tolgay Arslan da İstanbul’da bırakıldı.

Fatih ve Dorukhan listede yer aldı Beşiktaş Kulübü’nün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, teknik direktör Şenol Güneş, Ankaragücü maçı kadrosunda şu oyunculara yer verdi:

Tolga Zengin, Loris Karius, Utku Yuvakuran, Gökhan Gönül, Domagoj Vida, Fatih Aksoy, Caner Erkin, Atiba Hutchinson, Necip Uysal, Oğuzhan Özyakup, Adem Ljajic, Dorukhan Toköz, Ricardo Quaresma, Güven Yalçın, Vagner Love, Cyle Larin, Mustafa Pektemek, Gary Medel

YORUM YAZ