MENÜ

Kadro yine değişiyor

Aykut'un cezası bitti, stoperdeki yerine dönüyor. Böylece Bosingwa da sola geçecek, savunma tekrar şekillenecek. Özer'in durumundaki gelişmeler sevindirici ama bu hafta riske edilmesi zor görünüyor

Kadro yine değişiyor

Trabzonspor’da Gaziantepspor maçında teknik heyeti yine bir mecburi kadro değişimi bekliyor... Aykut’un cezası sebebiyle Erciyes deplasmanında stopere Bosingwa’yı çeken, sağ beke ise Caner’i kaydıran Bordo-Mavililer’in hocası Hami Mandıralı, Aykut’un cezasının tamamlanmasıyla yeniden savunmaya şekil verecek. Aykut’u stopere ve Bosingwa’yı da asıl mevkisi sağ beke alacak olan Mandıralı’nın, Caner Osmanpaşa’ya da, “Her zaman hazır bekle. Fırsatı iyi kullandın ama bu kadronun asıl oyuncusu olmak için biraz daha çalışmalısın” dedi.

Özer, Bursa’ya karşı


En iyi döneminde sakatlanan Özer Hurmacı cephesinde de önemli ve pozitif gelişmeler var. Normal şartlarda Galatasaray maçına yetişebileceği açıklanan Özer’in bu hafta da dinlendirileceği, Bursaspor deplasmanında ise oynama olasılığının hayli yüksek olduğu gelen haberler arasında.

Haberin Devamı
YORUM YAZ