MENÜ

Kadınlar EuroLeague'de Final Four ateşi!

EuroLeague Kadınlar çeyrek final heyecanı bugün oynanacak maçlarla start alıyor. Yakın Doğu sahasında Fransa temsilcisi Bourges Basket ile karşı karşıya gelirken, Fenerbahçe Macar ekibi Sopron Basket’e konuk olacak.

Kadınlar EuroLeague'de Final Four ateşi!

Bu sezon ligde ve Avrupa’da kıyasıya mücadele veren Yakın Doğu ve Fenerbahçe bugün oynanacak olan EuroLeague Kadınlar çeyrek final maçlarında sahne alacak.

Nefes kesecek karşılaşmalardan galibiyetle ayrılmayı planlayan temsilcilerimiz Final Four için ilk maçta avantajı eline geçirmek istiyor. B Grubu’nu lider olarak tamamlayan Yakın Doğu kendi evinde Fransız ekibi Bourges Basket ile karşılaşırken, geçen sezonun finalisti Fenerbahçe ise Macar temsilcisi Sopron Basket deplasmanında kazanmanın yollarını arayacak.

İkinci maç 7 Mart’ta

İlk maçların ardından galibiyetle ayrılan takımlar, eşleşmelede saha ve seyirci avantajını ele geçirecek. 3 maç üzerinden oynanan karşılaşmalarda seride 2 galibiyet alan takımlar adını Final Four’a yazdırırken, mücadelelerde ikinci maçlar 7 Mart tarihinde oynanacak. Gerekirse üçüncü maçlar 14 Mart’ta yapılacak ve turu atlayan takımlar belli olacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ