MENÜ

'Kadın taraftarlar güçlerini gösterdi'

Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Koç, “Zor günler geçirdiğimiz günlerde, kadınından erkeğine tüm taraftarlar kulübümüzün haklarına sahip çıkıyor” dedi

'Kadın taraftarlar güçlerini gösterdi'

Asbaşkan Ali Koç, Fenerbahçeli kadın taraftarların Manisaspor maçında kulüpleri için ne yapabileceklerini gösterdiğini söyledi. CNN International’dan Pedro Pinto’nun sorularını yanıtlayan Ali Koç, kulübün şike iddiaları nedeniyle zor günler geçirdiği bu dönemde, taraftarların kulübünü bağrına bastığını ve haklarını savunduğunu ifade etti.

Haberin Devamı

Normalde stada gelen Fenerbahçeliler’in yüzde 20’sinin, yani 8 bininin kadın olduğunu söyleyen Koç, Manisaspor maçındaki atmosferin çok farklı olduğunu belirterek, “Erkekler bilet kuyruğunda daha sabırsız davranıyor. Erkek taraftarlar tabi ki daha fazla ses çıkarıyor ve daha uyumlu tezahürat ediyorlar. Ancak kadınlar daha tutkulu ve daha fazla teşvik ediciler” dedi. Maçın 1-1 berabere bitmesine üzüldüklerini söyleyen Koç, kadınları evlerine galibiyetle gönderemediğimiz için hayal kırıklığına uğradık” diye konuştu.

YORUM YAZ