MENÜ

Kadıköy'e veto, Arena'ya onay

Beşiktaş Yönetimi yeni statlarının yapımı esnasında Şükrü Saracoğlu'nu kullanabileceklerini ifade eden Fenerbahçe'nin teklifine sıcak bakmadı, Arena için cevap beklemeye başladı.

Kadıköy'e veto, Arena'ya onay

Siyah-Beyazlı Yönetim’in dün yaptığı olağan toplantısında yeni stadın yapımı esnasında maçlarını oynayacağı yer konusunu masaya yatırdığı kaydedildi. Toplantıda daha önce Fenerbahçe Başkanvekili Nihat Özdemir’in, “Beşiktaş’ın stadı yapılana kadar isterse maçlarını gelip Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynayabilir” teklifinin kabul görmediği belirtildi. Siyah-Beyazlı yöneticilerin ortak görüşünün stat yapılana kadar maçlarını Galatasaray’ın evi Türk Telekom Arena’da oynamak olduğu bildirildi. Beşiktaş’ın bu konuda yaptığı başvurunun cevabını beklediği öğrenildi.

Mali genel kurul 27 Mayıs’ta
Diğer yandan Beşiktaş’ın son mali genel kurulunda bütçesi onaylanmadığı için aylık gelirin sadece yüzde 12’sini kullanabilen Siyah-Beyazlı Yönetim’in mali genel kurula gitme kararı aldığı öğrenildi. 27 Mayıs’ta yapılacak Mali Kongre’de bütçenin genel kurul üyelerinin onayına sunulması kararı alındı. Yönetim Mali Genel Kurul’daki yol
haritasını da belirledi. Siyah-Beyazlılar dünkü toplantısında futbol takımıyla ilgili de herhangi bir karar almazken, bu konunun da önümüzdeki günlerde görüşüleceği ifade edildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ