MENÜ

Kadıköy'de parola: Hasret bu kez bitecek

Kadıköy’de 21 yıldır kazanamayan Trabzonspor bu kez hasreti bitirmekte kararlı... Geçen sezon İstanbul’da 90+6’da yediği golle galibiyeti kaçıran Fırtına, bu akşam oynanacak karşılaşmada 22 maçlık seriye son vermek için sahaya çıkacak.

Kadıköy'de parola: Hasret bu kez bitecek

Süper Lig’de çıktığı son 14 maçta mağlubiyet yüzü görmeyen Trabzonspor bu akşam ezeli rakibi Fenerbahçe ile kozlarını paylaşacak. Ligin ilk iki haftasında 4 puan toplayan, UEFA Avrupa Ligi’nde de gruplara kalmayı başaran Karadeniz devi, hem iyi performansını sürdürmek hem de 21 yıllık hasreti bitirmek için sahaya çıkacak. Kadıköy’de 22 maçtır kazanamayan Bordo-Mavililer, Sarı- Lacivertliler’e karşı İstanbul’daki son galibiyetini 23 Ağustos 1997’de 3-1’lik sonuçla almıştı.

Haberin Devamı

12 yenilgi, 10 beraberlik

Fırtına bu karşılaşmanın ardından 1’i İzmir Atatürk Stadyumu’nda olmak üzere Fenerbahçe ile ligde oynadığı 22 deplasman maçında 12 yenilgi, 10 beraberlik yaşadı. Geçen sezon Trabzon’da Kanarya’yı 2-1 deviren Trabzonspor, Kadıköy’de ise hasreti bitirmeye çok yaklaşmıştı.

10 kişiye rağmen...

Bordo-Mavililer baştan sona üstün götürdüğü mücadelede son anlara 1-0 önde girmişti. Ancak Sarı-Lacivertliler 10 kişi kalmasına rağmen 90+6’da Valbuena ile golü bulmuş ve sahadan 1-1’lik beraberlik ayrılarak, Kadıköy’deki serinin bitmesine izin vermemişti.

YORUM YAZ