MENÜ

Kadıköy'de ilklerin gecesi

Son saniyede attığı gol sayılmayan Semih, " Böyle yan hakem görmedim bana '1 metre öndesin' diyor. Emeğimize yazık” derken, Volkan daha sert sözler etti: “Anamız ağlayarak mücadele ediyoruz. Bir de bunlarla uğraşıyoruz”

Kadıköy'de ilklerin gecesi

Manisaspor maçının son saniyelerinde Semih Şentürk’ün attığı golün sayılmaması, futbolcuları isyan ettirdi. Nöbetçi Golcü, Twitter’a yazdığı mesajda, “Ben, böyle bir yan hakem görmedim. Bir de bana, ‘1 metre öndesin’ diyor. Yazık, emeğimize yazık” derken, kaleci Volkan Demirel, çok daha ağır konuştu: “Bugün ya berabere kalmamız, ya da Manisa’nın kazanması gerekiyordu. Ama yine de emeğimizin karşılığını aramalıyız. Son dakika verilmeyen bir golümüz var. Her gün anamız ağlayarak mücadele ediyoruz. Ben, her zaman hakkımı ararım, arayacağım da. Bunu da korkmadan söylüyorum. Geçen hafta verilmeyen bir penaltımız vardı. Bugün de golümüz verilmedi. Semih pozisyonda gözükmüyor bile ama ofsayt kaldırılıyor. Son dakika alın terimize karşılık alamadık. Biz zaten başka şeylerle mücadele ediyoruz. Bir de bunlarla uğraşıyoruz. Ancak bu tarz şeylerle yılmayacağız. Biz, futbolumuzla şammpiyonluğa adayız. En büyük şampiyonluk adayı da Fenerbahçe’dir.”

Haberin Devamı

‘Başkanın bağırmasını özledim’

Başkan Aziz Yıldırım’ı Metris’te ziyaret ettiğini söyleyen Volkan, “Yanından çıkasım gelmedi. Bana ‘git’ dedi, ‘yine konuşalım” karşılığını verdim. Onunla konuşmayı çok özledik. Takım olarak onu çok seviyoruz. Onun bize bağırmasını bile çok özledik” diye konuştu.

MAÇTAN NOTLAR

Alex de durdu

Fenerbahçeli dün 10 kişi kalan rakip karşısında bu sezon ilk puan kaybını yaşarken, kaptan Alex de Souza da bekleneni veremeyen isimlerdendi. Gaziantep zaferinin kahramanı olan Brezilyalı yıldız, Manisaspor önünde etkili olamadı. Alex maçtan sonra “Bu maçı hızlı bir şekilde unutmalıyız. Kadın ve çocuklara teşekkür etmeliyiz. Manisa iyi bir takım savunması yaptı. Biz ise istediklerimizi ortaya koyamadık” dedi.

Haberin Devamı

Yobo: Dinlenemiyoruz

Sarı-Lacivertliler’in savunmacısı Joseph Yobo puan kaybına neden olarak aşırı yorgunluğu gösterdi. Nijeryalı defans oyuncusu, “Bu maçta değişik bir atmosfer vardı. Çok iyi oynamadığımız anlarda golü bulduk. Rakip 10 kişi kaldıktan sonra doğru şeyleri yapamadık. 10 günde 3 maç yaptık. Yeterli dinlenme imkanı bulamadık. Ancak federasyon da fikstürü sıkıştırmak zorunda. Onları da fazla suçlayamayız” diye konuştu.

Özdeş’in gururu

Trabzon’dan sonra Fenerbahçe karşısında da uzun süre 10 kişi oynamasına rağmen 1 puan çıkarmayı başaran Manisaspor’da teknik direktör Kemal Özdeş’in yüzü gülüyor. Özdeş, “Nizamettin ve Yiğit’in gördüğü kartları anlamadım. Kuralların uygulanışında standart yok. Hakemlerin kalitesinden şüphe duymuyorum. Ancak kararları oyunun kalitesini düşürüyor. Takımımın performansıyla gurur duyuyorum” ifadesini kullardı.

YORUM YAZ