MENÜ

Kadere bak!

Bu sezon zirvedeki rakiplerden sadece Galatasaray'a gol atamayan Almeida, ilk kez Sarı-Kırmızılı ekip karşısında ağları havalandırdı, ancak bu kez adres farklıydı, golü kendi kalesine attı

Kadere bak!

Almeida’nın büyük şanssızlığı... Portekizli futbolcu, bu sezon Beşiktaş’ın zirve yolundaki rakipleri Fenerbahçe ve Trabzonspor’un ağlarını havalandırmıştı. Galatasaray’a karşı ise bir türlü skor üretemeyen yıldız oyuncu, şeytanın bacağını Türk Telekom Arena Stadı’ndaki karşılaşmada kırmak istiyordu. Kaderin cilvesine bakın ki, hedeflediği o golü de attı, ancak yanlış adrese... Duran top ustası Selçuk İnan’ın sol kanattan kullandığı serbest vuruşu uzaklaştırmak amacıyla ceza sahası içinde yükselen Almeida, kafa üstüyle müdahale ettiği topun kendi ağlarına gitmesine sebep oldu. Bu pozisyon sonrası büyük üzüntü yaşayan Portekizli’yi takım arkadaşları teselli etti.

Haberin Devamı

Hocası sahip çıktı

Almeida’nın soyunma odasında arkadaşlarından özür dilediği, gelecek hafta Trabzonspor karşısında bu olumsuz performansını telafi edeceğini söylediği öğrenildi. Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu da Almeida’yla konuşarak, bu tür şeylerin olabileceğini, kafasına takmaması gerektiğini iletti.

YORUM YAZ