MENÜ

Kabustan şampiyonluğa

Bursaspor 11 yıldır sahasında Gaziantep'i yenemiyordu. Ve dün Yeşil-Beyazlılar'ın bu kâbusu son buldu. Timsahlar öyle bir dönemde rakibini devirdi ki, artık şampiyonluk için geri sayıma geçildi.

Kabustan şampiyonluğa

Geçtiğimiz hafta Gençlerbirliği beraberliğiyle şampiyonluk yarışında yara alan Bursaspor, dün taraftarları önünde coştu. Yeşil-Beyazlılar baştan sona üstün olduğu karşılaşmada Gaziantepspor’u 2-0 yenmeyi başardı. Ömer Erdoğan’ın 45 ve Volkan Şen’in 79. dakikalarda attığı gollerle rakibini yıkan Timsahlar, bitime 4 hafta kala zirve yarışında önemli bir avantaj yakaladı. Ankaraspor’dan da hükmen galibiyet nedeniyle 3 puan alacak olan Bursaspor, yarın oynanacak Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi öncesi takipçilerine adeta korku saldı.

Kaldı 3!
Sahasında en son 1998-99 sezonunda yenebildiği Gaziantepspor ile daha sonra taraftarları önünde oynadığı 8 karşılaşmada, 2 mağlubiyet, 6 da beraberlik alan Bursaspor, dünkü galibiyetle 11 yıllık kâbusuna da son verdi. Kırmızı-Siyahlılar karşısında şeytanın bacağını kıran Timsahlar, artık şampiyonluk için geri sayıma geçti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ