MENÜ

Juventus'un Mesut Özil planı

Arturo Vidal ve Paul Pogba'yı elinden çıkarmak üzere olan Juventus, Pogba'nın alternatifini şimdiden buldu: Mesut Özil. Türk asıllı Alman oyuncu için önerilmesi beklenen ücret ise 40 milyon euro...

Juventus'un Mesut Özil planı

Juventus'tan Mesut Özil bombası...

Paul Pgba ve Arturo Vidal'e gelen teklifleri tüm sezon reddeden Juventus'un işi yaz sezonunda daha da zorlaştı. Önerilen astronomik rakamlar, Siyah Beyazlılar'ın direncini kırmaya başladı.

Torino ekibi bunun üzerine iki oyuncunun takımdan ayrılmasına karşın bir B plânı hazırladı.


Ospina'dan transfer açıklaması
İtalyan Tuttosport'un haberine göre; son 4 sezonun şampiyonu, Pogba'nın ayrılması durumunda Arsenal'den Mesut Özil'i transfer edecek. Özil'in Arsene Wenger'le geldiği ilk günden bu yana taktiksel anlamda anlaşamadığını belirten gazete, Fransız teknik adamın da bir başka Juventus'lu Arturo Vidal'i istediğini, bu yüzden iki takım adına da kârlı bir takas olabileceğini belirtti.

Ancak takas gerçekleşmez ve Pogba da Juve'den ayrılırsa Arsenal'e Mesut için önerilecek rakam tam 40 milyon euro olacak.

Pogba'yı, Barcelona, Real Madrid, Manchester United ve Paris Saint Germain gibi kulüpler isterken, Arturo Vidal'e ise Arsenal ve Real Madrid'in talip olduğu biliniyor.

Mesut Özil 2013 yılında 50 milyon euro bonservis bedeliyle Real Madrid'den Arsenal'e transfer olmuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ