MENÜ

Juventus'un Merih Demiral planı! Massimiliano Allegri'den kötü haber...

Serie A devi Juventus'ta forma giyen milli futbolcu Merih Demiral ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Juve'nin yeni hocası Massimiliano Allegri'nin Merih Demiral'ın yerine Fiorentina'nın Sırp stoperi Nikola Milenkovic'i belirtildi, Çizme ekibinin Merih için gelecek teklifleri değerlendirmeyi planladığı vurgulandı. Merih Demiral'ın satışından 40 milyon euro civarında bir bonservis geliri amaçlanıyor.

Juventus'un Merih Demiral planı! Massimiliano Allegri'den kötü haber...

Andrea Pirlo'nun yerine göreve gelen Massimiliano Allegri'den Merih Demiral'a kötü haber... Fiorentina ile sözleşmesi önümüzdeki sezon sona erecek olan Nikola Milenkovic'in transferini isteyen Allegri, milli futbolcu Merih Demiral'ı gözden çıkardı.

Haberin Devamı

Gazzetta'nın aktardığı bilgiye göre; savunmaya takviye yapmayı planlayan Juventus, Merih için gelecek teklifleri değerlendirmeyi planlıyor. Geçtiğimiz sezon istediği kadar forma şansı bulamayan Merih'in de ayrılığa sıcak bakabileceği vurgulandı.

Juventusun Merih Demiral planı Massimiliano Allegriden kötü haber...

Juventus, ismi birçok Avrupa deviyle anılan Merih Demiral'ın satışından en az 40 milyon Euro bonservis geliri elde etmeyi amaçlıyor.

Öte yandan sözleşmesinin son yılına giren Milenkovic'in bedelsiz ayrılmasını istemeyen Fiorentina için Juve'nin 10 milyon Euro'yu gözde çıkardığı ve bu ücretin Mor Menekşeler yeterli olabileceği iddia edildi.

Juventusun Merih Demiral planı Massimiliano Allegriden kötü haber...

İtalyan devi Juventus ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan milli futbolcu, geçtiğimiz sezon siyah beyazlılarla Serie A, Şampiyonlar Ligi ve İtalya Kupası olmak üzere toplam 24 maça çıktı ve 1 asist yaptı.

YORUM YAZ