MENÜ

Juventus taraftarı küfretti, Jose Mourinho karşılık verdi!

Şampiyonlar Ligi'nde dün akşam oynanan Manchester United-Juventus maçına ev sahibi ekibin menajeri Jose Mourinho'ya edilen küfürler damgasını vurdu. Az sayıdaki Juve taraftarı, Portekizli menajer hakkında küfürlü tezahüratlarda bulundu.

Juventus taraftarı küfretti, Jose Mourinho karşılık verdi!

Şampiyonlar Ligi H grubunda dün akşam oynanan Manchester United-Juventus mücadelesi konuk ekibin 1-0'lık üstünlüğüyle tamamlanırken karşılaşmaya damgasını vuran başka bir gelişme daha yaşandı.

Haberin Devamı

Old Trafford'daki maçta takımlarını yalnız bırakmayan az sayıdaki Juve taraftarı, ev sahibi ekibin menajeri Jose Mourinho'ya küfretti.

İtalyanlar, bir dönem Inter'i de çalıştıran Mou için "Mourinho b.. adam. Mourinho, bir o..... çocuğu." şeklinde tezahüratlarda bulundu.

Portekizli teknik adam da bu küfürlere karşılık olarak tıpkı hafta sonu Chelsea taraftarlarına yaptığı gibi üç parmağını gösterdi.

Tecrübeli menajerin bu hareketi, 2010 yılında Inter'in başındayken yaptığı ve Juve'nin tarihinde hiç başaramadığı üçlemeye (Şampiyonlar Ligi, Serie A ve İtalya Kupası) gönderme olarak yorumlandı.

Mourinho da maçın ardından düzenlediği basın toplantısında konuyla ilgili olarak "Verdiğim cevap açıktı. Beni sevmediklerini biliyorum. Onlar için en zor dönem, Inter'deyken yaptığım üçlemeydi." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Yunus DİLBER / fanatik.com.tr

YORUM YAZ