MENÜ

Juventus, Sneijder'i ayartıyor!

Juventus yöneticileri, ısrarla kadroya katmak istedikleri Sneijder'in transferini kolay yoldan bitirebilmek için, Hollandalı yıldızla telefon görüşmesi yaptı. İtalyanlar, bonservis sorununun çözümü için, tecrübeli futbolcunun kulübe baskı yapmasını istiyor.

Juventus, Sneijder'i ayartıyor!

Galatasaray, geçen sezon Şampiyonlar Ligi’nde grup aşamasında saf dışı bıraktığı Juventus’la bir kez daha karşı karşıya; ancak bu kez Wesley Sneijder için... İtalyanlar, kendilerini Devler Ligi’nden eden golü atan Hollandalı yıldızı kadroya katmaya kararlı. Bunun için harekete geçen Juve yöneticileri, Sneijder’le telefon görüşmesi bile yaptı. Çizme’nin önde gelen gazetelerinden La Stampa’da yer alan iddiaya göre, İtalyanlar bonservis sorununun kolay yoldan çözülmesi için, Hollandalı futbolcunun Galatasaraylı yöneticilere baskı yapmasını istiyor. Özellikle alacakların geç ödenmesi konusunda Sneijder’in elinin güçlü olduğu ve istediği rakamı kulübe kabul ettirebileceği öne sürülüyor. Şu an itibariyle kıyaslanan bonservis bedelleri konusunda ise iki kulüp arasında uçurum olduğu görülüyor.

El sıkıştı iddiaları

Juventus’un gözden çıkardığı rakam 6 milyon Euro civarında. Galatasaray cephesi ise oyuncunun kontratında yer alan 20 milyon Euro’luk maddenin ödenmesi halinde bu transferin zaten otomatik olarak gerçekleşeceğini hatırlatıyor. Buna karşın Sarı-Kırmızılılar, 10 milyon Euro’nun üzerinde gelecek her türlü teklife açık. Görüşmelerde Sneijder’in tavrı belirleyici olacak. Galatasaray’dan istediği yeni sözleşmeyi alamayan tecrübeli futbolcunun, Juventus’la prensipte el sıkıştığı iddia ediliyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ