MENÜ

Juventus - Milan maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

İtalya’da futbol, yaklaşık 3 ay sonra kapılarını tekrar açacak. Hakan Çalhanoğlu’nun formasını giydiği Milan, İtalya Kupası yarı final rövanşında Cristiano Ronaldo ve Merih Demiral’li Juventus’la kozlarını deplasmanda paylaşacak. Şifresiz olarak ekranlara gelecek dev maç futbolseverler tarafından heyecanla bekleniyor. Peki, Juventus - Milan maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Juventus - Milan maçının muhtemel 11'leri ve tüm detaylar haberimizde.

Juventus - Milan maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Koronavirüs salgınından en çok etkilenen Avrupa ülkelerinin başında gelen ve şu ana kadar 34 bini aşkın insanın hayatını kaybettiği İtalya’da futbol, yaklaşık 3 ay sonra kapılarını tekrar açacak. İtalya Kupası yarı final rövanşında Hakan Çalhanoğlu’nun formasını giydiği Milan, sahasında 1-1 berabere kaldığı Cristiano Ronaldo ve Merih Demiral’li Juventus’la kozlarını deplasmanda paylaşacak.

Haberin Devamı

JUVENTUS - MİLAN CANLI TAKİP İÇİN TIKLAYIN

Juventus - Milan maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

TSİ saat 22.00’de başlayacak mücadele, TRT Spor ekranlarından canlı, şifresiz olarak ekranlara gelecek. 90 dakikanın canlı anlatımı ve skor takibi fanatik.com.tr'de olacak.

Juventus - Milan ilk 11'ler:

Juventus: Buffon; Danilo, De Ligt, Bonucci, Alex Sandro; Bentancur, Pjanic, Matuidi; Douglas Costa, Dybala, Ronaldo

Milan: Donnarumma: Conti, Kjaer, Romagnoli, Calabria; Kessie, Bennacer; Paqueta, Hakan Çalhanoğlu, Bonaventura; Rebic

Milan’da Leo Duarte, Juventus'ta ise Merih Demiral, sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek. Kupanın diğer yarı final rövanşında da yarın Inter, deplasmanda 1-0 kaybettiği Napoli’yi yine 22.00’de ağırlayacak. Bu arada İtalya Ligi Serie A ise 20 Haziran’da start alacak.

YORUM YAZ