MENÜ

Juventus - Manchester United maçı hangi kanalda, saat kaçta?

İngiltere'de Manchester United’ı tek golle deviren Cristiano Ronaldo’lu Juventus, rakibini Torino’da ağırlayacak. İlk 3 maçını kazanan Juve, rakibini yine devirirse gruptan lider olarak bir üst tura çıkmayı garantileyecek. Peki, Juventus - Manchester United maçı hangi kanalda, saat kaçta? Detaylar ve maçın canlı skor takibi fanatik.com.tr'de...

Juventus - Manchester United maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Avrupa’nın kulüpler bazındaki 1 numaralı organizasyonu Şampiyonlar Ligi’nde gecenin maçı H Grubu’nda oynanacak. Sezon başında kadrosuna Real Madrid’den Cristiano Ronaldo’yu katan ve kupanın en önemli favorilerinden biri haline gelen Juventus, İngiltere’de 1-0 yendiği Manchester United’ı bu kez evinde ağırlayacak. Bu karşılaşma öncesi grupta 3’te 3 yapan Juve, 9 puanla lider durumda, United da 4 puanla ikinci sırada yer alıyor. İtalyanlar bu maçı kazanmaları halinde gruptan lider olarak bir üst tura çıkmayı garantileyecek.

Haberin Devamı

Juventus - Manchester United maçı hangi kanalda, saat kaçta?

7 Kasım Çarşamba günü Allianz Stadı'nda oynanacak ve saat 23:00'te başlayacak mücadele beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak. Ayrıca maçın canlı skor takibi ve detaylar fanatik.com.tr'de...

İki takım arasındaki mücadeleyi Ovidiu Hategan yönetecek. Octavian Sorve ve Sebastian Gheorghe maçın yardımcıları olarak görev yapacak.

Juventus - Manchester United muhtemel 11'ler...

Juventus: Szczesny, Cancelo, Bonucci, Chiellini, Sandro, Cuadrado, Bentancur, Pjanic, Matuidi, Dybala, Ronaldo

Manchester United: De Gea, Young, Smalling, Lindelöf, Shaw, Herrera, Matic, Pogba, Lingard, Matrial, Rashford

Ev sahibinde Douglas Costa sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek. United’da, savunmanın önemli isimlerinden Rojo’nun durumu belirsizliğini koruyor.

Grubun diğer maçında ise 20.55’te Valencia (2 puan), İspanya’da Young Boys’u (1 puan) ağırlayacak. Bu mücadele ise Beinsports2’den yayınlanacak.

YORUM YAZ