MENÜ

Juventus - Barcelona maçı canlı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Şampiyonlar Ligi'nde çarşamba gününün en dikkat çeken karşılaşmasında Juventus, evinde Barcelona'yı ağırlayacak. Juve'de milli futbolcumuz Merih Demiral, sahaya ilk 11'de çıkacak. Torino ekibinde koronavirüs testi pozitif çıkan Cristiano Ronaldo, karantina süreciyle takımını yalnız bırakacak. Futbolseverler, geri sayıma geçti ve dev maçın yayın ve saat bilgilerini araştırmaya başladı. Peki, Juventus - Barcelona maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Allianz Stadı'nda oynanacak Juventus - Barcelona maçı öncesi tüm detaylar ve son dakika gelişmeleri haberimizde.

Juventus - Barcelona maçı canlı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Avrupa'nın 1 numaralı organizasyonunda günün en dikkat çeken karşılaşmasında İtalyan devi Juventus, evinde zor günler geçiren Lionel Messi'li Barcelona'yı ağırlayacak. Siyah-Beyazlılar'da savunmada Giorgio Chielli'nin sakatlığı nedeniyle takımını yalnız bırakacak olmasından dolayı ilk 11'de milli futbolcumuz Merih Demiral şans bulacak. Merih'in partneri ise Leanardo Bonucci olacak. Öte yandan Torino ekibinde koronavirüs testi pozitif çıkan Cristiano Ronaldo, karantina süreciyle takımını yalnız bırakacak. Öte yandan Barça'da Coutinho, Ter Stegen, Umtiti ve Pique, sahada yer almayacak.

Haberin Devamı

DEV MAÇA DEV ORANLAR! TIKLA, HEMEN OYNA

Juventus - Barcelona maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Allianz Stadı'nda oynanacak Juventus - Barcelona maçı, 28 Ekim Çarşamba günü TSİ 23.00'te başlayacak. Hollanda Futbol Federasyonu'ndan Danny Makkelie'nin düdük çalacağı 90 dakika beIN Sports HD 2'den naklen yayınlanacak. Maçın canlı anlatımı ve skor takibi ise fanatik.com.tr'de olacak.

Juventus - Barcelona ilk 11'ler:

Haberin Devamı

Juventus: Szczesny, Cuadrado, Bonucci, Merih Demiral, Danilo, Kulusevski, Bentancur, Rabiot, Chiesa, Dybala, Morata

Barcelona: Neto, Sergi Roberto, Araujo, Lenglet, Alba, Pjanic, De Jong, Pedri, Messi, Dembele, Griezmann

Grupta oynanacak diğer maçta Ferencvaros ile Dinamo Kiev karşı karşıya gelecek.

2. maçlar öncesinde G Grubu'nda puan durumu şu şekilde:

1- Barcelona / 3 puan

2- Juventus / 3 puan

3- Dinamo Kiev / 0 puan

4- Ferencvaros / 0 puan

YORUM YAZ