MENÜ

(ÖZET) Juventus - Atalanta maç sonucu: 2-2

Serie A'da 32. hafta mücadelesinde Juventus, iki kere yenik duruma düştüğü maçta sahasında Atalanta ile 2-2 berabere kaldı. Bu sonucun ardından lider Juventus ile ikinci sıradaki Lazio arasındaki fark, bitime 6 maç kala 8 puana çıktı. Atalanta ise Juventus’tan 9 puan geride üçüncü sırada yer aldı.

(ÖZET) Juventus - Atalanta maç sonucu: 2-2

İtalya Serie A Ligi'nin 32. hafta mücadelesinde lider Juventus, sezonun flaş takımı Atalanta'yı konuk etti. Torino’daki Allianz Stadı’nda oynanan müsabakanın ilk yarısında, konuk ekip Zapata ile 16. dakikada öne geçti: 0-1.

Haberin Devamı

Maçın ilk yarısı bu skorla sona erdi. İkinci yarının 55. dakikasında Juventus’ta kazanılan penaltı atışını gole çeviren Cristiano Ronaldo, skora yeniden eşitliği getirdi: 1-1.

81. dakikada Atalanta, Malinovskiy ile maçta bir kez daha öne geçti: 1-2. 90. dakikada Juventus bir penaltı daha kazandı. Penaltı atışını gole çeviren Ronaldo, kendisinin ve takımının 2. golünü atarak, maçın skorunu belirledi: 2-2.

Bu golle müsabaka 2-2 eşitlikle sona ererken, Ronaldo kaydettiği penaltı golleriyle Juventus’u yenilgiden kurtardı.

(ÖZET) Juventus - Atalanta maç sonucu: 2-2

Bu sezon Serie A'da 11 penaltı kullanan Cristiano Ronaldo, 11'ini de golle sonuçlandırdı.

Maç sonunda 1’er puana razı olan takımlardan Juventus puanını 76 yaptı ve liderliğini sürdürdü.

Haberin Devamı

Son dakikalarda yediği golle galibiyeti kaçıran Atalanta ise bu beraberlikle ligde 2’inci sırada olan ve haftayı puansız kapatan Lazio’nun önüne geçme fırsatını tepti.

Atalanta puanını 67’ye yükseltirken, 3. sırada yer aldı. Bugünkü beraberlikle Atalanta’nın koronavirüs salgını öncesindeki dönemden başlayan 9 maçlık galibiyet serisi de son buldu.

YORUM YAZ