MENÜ

Judoda İran ile iş birliği protokolü imzalandı

Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz ile İran Judo Federasyon Başkanı Arash Miresmaeili arasında iki ülke arasında iş birliğinin arttırılması için protokol imzalandı.

Judoda İran ile iş birliği protokolü imzalandı

Türkiye ve İran Judo Federasyonları arasında iş birliğini arttıracak protokol Ankara’da imzalandı. Federasyon hizmet binasında gerçekleşen görüşmede, Türkiye Judo Federasyon Başkanı Sezer Huysuz ve İran Judo Federasyonu Başkanı Arash Miresmaeili hazırlanan protokolü imzaladı.

Haberin Devamı

İki ülke judocuları arasında ortak çalışma kamplarının yanı sıra federasyonlar arasında iş birliğinin daha da geliştirilmesi ve üretilecek projelerde ortak hareket edilmesi konularında mutabık kalındı.

Başkan Sezer Huysuz, iş birliği çerçevesinde olimpik kadroda yer alan judocuların ikili kamplar yapması ve 2024 Paris Yaz Olimpiyat Oyunları’nda iki ülke sporcularının performanslarını üst seviyede tutmasına yönelik çalışmalar gerçekleşmesini sağlayacağına inandığını kaydetti ve iki ülke judosuna hayırlara vesile olmasını diledi. İran Judo Federasyonu Başkanı Miresmaeili ise, bu protokolün iki ülke arasında başta judo olmak üzere spor organizasyonlarına örnek teşkil edecek protokol olacağını ifade etti.

Haberin Devamı

İmza töreninin ardından karşılıklı hediyeler takdim edildi.

İHA

YORUM YAZ