MENÜ

"Jo'ya yapılanlar az bile"

Bu sezon Antalya'da adeta yeniden doğan Necati'den Sarı-Kırmızı mesajlar: “Arkadaşları yenilgiye üzülürken eğlenmesi affedilemez. Onun yaptıklarını mı yaptık ki gönderildik. Beni yollayanlar, bugün 'Jo'nun yerine Necati olsaydı ne kazanırdık' diye düşünsün...”

"Jo'ya yapılanlar az bile"

Halen Antalyaspor forması giyen Galatasaray’ın eski futbolcusu Necati Ateş, adı ‘alemci’ye çıkan Jo’ya da, kendisini Galatasaray’dan gönderme kararı alanlara da ateş püskürdü. Radyospor’a konuşan tecrübeli oyuncu, “Jo için yapılanlar hafif bile kalıyor. Takım arkadaşları bir mücadeleyi verirken ya da yenilgiye üzülürken, onun saha dışında böylesine kabul edilemeyecek davranışlarda bulunması hiç hoş değil. Artık ‘Galatasaray’da olsaydım, takımı kurtarırdım’ diye düşünmüyorum. Bunu, beni gönderenler düşünsün. Bana kucak açanlarla hayatımı devam ettiriyorum. Şimdi beni gönderenler, ‘Jo’nun yerine Necati olsaydı, ne kazanırdık’ diye iyice düşünsünler.” dedi.

Sarı-Kırmızılı yöneticilere de sert çıkan Necati, “İnsanlar bazen tükürdüklerini yalayamıyorlar maalesef; ama kulüp yöneticiliği kulübü gerektiği gibi yönetmek, insanları kazanmak demektir. Biz Jo’nun yaptıklarını mı yaptık da gönderildik. Kazanmak için bir karar verirsen yöneticilik yaparsın. Benim gönderilmemin doğru olmadığı bugün daha net ortaya çıktı” ifadelerini kullandı.

Arda’ya sahip çıkmadılar
Arda’ya yapılan protesto nedeniyle yöneticilerin sessiz kalmasını da eleştiren Necati, “Ortada bile gözükmediler. Hani her şeyiyle ilgileneceklerdi, ona sahip çıkacaklardı” diyerek, Fenerbahçe’den teklif alması durumunda bunu değerlendireceğini de sözlerine ekledi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ