MENÜ

Joseph Yobo ve Mehmet Topuz da antrenmanda

Fenerbahçe, Bate Borisov maçının hazırlıklarına başladı. Joseph Yobo ve Mehmet Topuz antrenmanda da atnrenmanda yer aldı.

Joseph Yobo ve Mehmet Topuz da antrenmanda

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 32 turu rövanş maçında, Belarus takımı Bate Borisov ile perşembe günü Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynayacağı maçın hazırlıklarına, 1 günlük iznin aranın ardından akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla başladı. Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00'de başlayan ve 1 saat 30 dakika süren antrenman basına kapalı gerçekleştirildi.

Trabzon maçında görev alan oyuncular, rejenerasyon çalışmalarıyla ve üst sahada yaptıkları ayak tenisi maçlarıyla antrenmanı tamamladı. Diğer oyuncular ise koşu ve ısınma hareketleriyle başladıkları antrenmanda 2 gruba ayrıldılar. 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yapan oyuncular ardından koordinasyon ve kanat organizasyonları çalıştı. Şut çalışmasının ardından antrenman dar alanda yapılan çift kale maçla tamamlandı.

Joseph Yobo ve Mehmet Topuz antrenmanda


Tedavi süreci tamamlanan Mehmet Topuz ile Nijerya Milli Takımı ile Afrika Kupası'nı kaldıran Joseph Yobo takımla birlikte çalışmalara katıldı. Her iki oyuncu da çalışmaların tamamında takımla birlikte yer aldı. Öte yandan Sezer Öztürk kendisine verilen özel program dahilinde bireysel oyuncu antrenörü eşliğinde çalışmalarını sürdürürken, izinli olan Sow ise antrenmanda yer almadı. Fenerbahçe, Bate Borisov maçı hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

İSTANBUL / DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ