MENÜ

Josef de Souza'dan flaş açıklamalar: Beşiktaş, Mesut Özil, Brezilya Milli Takımı...

Süper Lig'de Beşiktaş'ın sergilediği başarılı performansta en büyük pay sahibi isimlerden olan Brezilyalı Josef de Souza, ülkesinin basınına önemli açıklamalarda bulundu. Josef; Beşiktaş'a geliş süreci, Fenerbahçe'nin Mesut Özil transferi ve Brezilya Milli Takımı hakkında flaş açıklamalar yaptı.

Josef de Souza'dan flaş açıklamalar: Beşiktaş, Mesut Özil, Brezilya Milli Takımı...

Beşiktaş, Süper Lig'de ilk devreyi lider kapatıp şampiyonluk adına iddiasını güçlü bir şekilde sürdürürken bunda en büyük payı olan isimlerin başında Brezilyalı orta saha Josef de Souza gösteriliyor. Başarılı performansıyla dikkat çeken Josef de Souza, ülkesi basınından LANCE'ye samimi açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

'Şampiyonluk istiyorum'

Beşiktaş'a geliş süreci ve Türkiye Kupası'nda oynayacakları Konyaspor maçına ilişkin konuşan tecrübeli orta saha, "Yeniden büyük bir ligde oynamak istiyordum ve Beşiktaş, benim için kapılarını açtı. Şampiyon olmak istiyorum. Fenerbahçe'de 3 yılımı geçirdim ama şampiyonluk kazanamadım. Yeniden değerimi göstermeye geldim. Şampiyonlar Ligi'nde yer alma şansı için Türkiye Ligi'nin öncelik olduğunun herkes farkında ama kupa da çok zorlu bir yarışma ve unvan sağlıyor" dedi.

Josef de Souzadan flaş açıklamalar: Beşiktaş, Mesut Özil, Brezilya Milli Takımı...

'İlk anda şüphe ile karşılandım'

Fenerbahçe'den Beşiktaş'a gelme etkisini de aktaran Josef de Souza, "Başlangıçta Fenerbahçe'de oynadığım ve bazı derbilerde Beşiktaş ile karşı karşıya gelirken gerilim yaşandığı için ilk anda şüphe ile karşılandım. Zamanla herkes bağlılığımı ve saygımın doğal olarak öne çıktığını gördü. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki rekabet büyük. Derbi haftalarında taraftarlar seferber olup sadece bundan bahsediyorlar" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Josef de Souzadan flaş açıklamalar: Beşiktaş, Mesut Özil, Brezilya Milli Takımı...

Mesut Özil değerlendirmesi

Mesut Özil transferini değerlendiren Josef de Souza, "Ligin harika oyuncular getirmeyi başarması her zaman iyidir. Özil'in ağırlığı nedeniyle gelişi çok daha fazla dikkat çekecektir. Bu, çok fazla görünürlük ve kalite getiriyor ama umarım burada çok etkili olamaz. Beşiktaş'a karşı sahada etkili olamaması adına her şeyi yapacağım" dedi.

Brezilya Milli Takımı

Brezilya Milli Takımı'na ilişkin görüşlerini aktaran Josef, "Zamanda geriye gidebilseydim, Brezilya Milli Takımı'ndaki yerimi sağlamlaştırmak adına daha fazla odaklanırdım. Bir noktada bazı şeylerin eksik olduğunun farkındayım. Bu aralar özellikle son altı ayın en iyi orta saha oyuncularından biri olarak görülüyorum ama sorun şu ki Türkiye Ligi görülmüyor. Ukrayna Ligi'nde oynayan oyuncular sıklıklar alınıyor ama Türkiye daha yüksek bir seviyede. Her şeyden öte kendimi daha deneyimli, oyun kalitesi ve vizyon ile kariyerimin en iyi döneminde görüyorum. Sahip olduğum değeri biliyorum" dedi.

YORUM YAZ