MENÜ

Jose Sosa, Galatasaray'a bileniyor

Sezona iyi başlayan Jose Sosa, kritik Galatasaray maçı öncesi Trabzonspor'un en büyük kozu. İdmanlardaki hırslı ve formda görüntüsüyle dikkat çeken Sosa’ya teknik direktör Ünal Karaman da çok güveniyor.

Jose Sosa, Galatasaray'a bileniyor

Geçen yıl beklentilerin altında kalan ve performansından çok aldığı ücret konuşulan Jose Sosa, bu sezon ise bambaşka bir görüntüde.

Haberin Devamı

Hazırlık dönemini iyi geçiren, ligin ilk 3 maçında da olumlu sinyaller veren Arjantinli yıldız, patlamayı Galatasaray karşılaşmasında yapmak istiyor.

Antrenmanlardaki hırslı görüntüsüyle dikkat çeken Sosa, attığı gol ve yaptığı asistlerle teknik heyetin yüzünü güldürüyor. Teknik direktör Ünal Karaman, cumartesi günkü kritik maçta Sosa’nın tecrübesine çok güveniyor.

33 yaşındaki Tangocu, taraftar desteğini de arkasına alarak Galatasaray maçının kaderini belirleyen isimlerden biri olmayı hedefliyor.

10 numaraya geçecek

Ünal Karaman, orta alanı sağlam tutmak adına Onazi’nin yanında Kucka ile başlayıp, Sosa’yı forvet arkasında kullanabilir.

Geçen sezonun büyük bölümünde 10 numara olarak görev yapan Sosa, bu yıl ise geride kalan 3 haftada hep orta sahanın merkezinde oynadı.

YORUM YAZ