MENÜ

Jose Sosa, Beşiktaş'a haber gönderdi!

Milan’a gittiğinden beri her transfer döneminde adı Beşiktaş’la anılan Jose Sosa yuvaya dönüyor. Trabzonspor’un maliyeti nedeniyle yollarını ayırmak istediği Sosa, menajeri aracılığıyla Siyah-Beyazlılar’a haber gönderdi.

Jose Sosa, Beşiktaş'a haber gönderdi!


Beşiktaş'ın 2015-16 sezonunda yaşadığı şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Jose Sosa, yuvaya geri dönüyor. Geçen sezon Milan’da istediğini bulamayan ve bu sezon başında Trabzonspor’la tekrar Türkiye’ye gelen Sosa, Beşiktaş’a dönme kararı aldı.

Trabzon’da mutlu olmayan ve Bordo-Mavililer’in çiçeği burnunda başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun da “Sosa'dan özür diliyorum ama benim bütçem maliyetine müsait değil” açıklamalarının ardından Arjantinli, SiyahBeyazlı kulübün yöneticilerine haber gönderdi.

Beşiktaşlı antrenör açıkladı: Vida mutlu değil

BONSERVİS VERİLMEYECEKSE OLABİLİR

Arjantinli yıldızın Milan’a gitmesinin ardından her transfer döneminde Beşiktaş ile anılan Sosa’nın menajer aracılığıyla haber göndermesi, Siyah-Beyazlı camiada heyecan yarattı. Anderson Talisca’nın durumunun belirsizliği nedeniyle gelecek sezonun kadrosunu kurmakta zorlanan Beşiktaş yönetiminin, başkan Fikret Orman’a durumu anlattığı öğrenildi. Orman’ın da Trabzonspor’a bonservis ücreti verilmeyecekse ve ücret konusunda da istedikleri şartları kabul ederse transferin olabileceğini söylediği aktarıldı.

ÖZLENEN PAS OYUNU GERİ DÖNER

Durumun Şenol Güneş’e de aktarıldığı ve Güneş’in de 33 yaşındaki oyuncuya sıcak baktığı öğrenildi. Sosa’nın geri dönmesiyle Siyah-Beyazlılar, özlenen pas oyununa da geri dönecek. Sosa gittiğinden beri özellikle de bu sezon Talisca oyundayken pas oyunlarını gerçekleştiremeyen Beşiktaş, istatistik olarak Sosa’lı dönemin gerisinde kalmıştı. Öte yandan Demba Ba’nın da SiyahBeyazlılar’a geri dönmesiyle ikili yeniden bir araya gelecek. Sosa, Ba’lı sezonda 27 maçta 5 gol atarken 8 de asist yapmıştı. Şampiyon olunan 2015-16’da ise 31 maçta 7 gol 12 asistlik performans ortaya koymuştu. (Güneş)

Beşiktaş'ta şampiyonluk primi 350 bin TL

Haberin Devamı
YORUM YAZ