MENÜ

Jose Mourinho 4 yıl daha Chelsea'de

İngiltere Premier Lig ekibi Chelsea, Portekizli teknik direktörü Mourinho'nun sözleşmesini 2018-2019 sezonunun sonuna kadar uzattı.

Jose Mourinho 4 yıl daha Chelsea'de

İngiltere Premier Lig ekibi Chelsea, Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho’nun sözleşmesini yeniledi. Chelsea Kulübü’nden yapılan açıklamada, 52 yaşındaki Mourinho’nun sözleşmesinin 2018-2019 sezonunun sonuna kadar uzatıldığı belirtildi.

Kulüpte uzun bir süre daha kalacağı için kendisini mutlu hissettiğini belirten Portekizli çalıştırıcı, "Kulüp benden memnunsa ben de mutluyum. Buraya döndüğümde, bu kulüp için özel duygularım olduğunu söylemiştim ve bu değişmedi. Yeni bir sözleşme imzalamış olmayı normal karşılıyorum. Bu devamlılığı sürdürmemiz önemli ve umarım gelecekte; taraftarlar, oyuncular ve kulüp için daha çok başarı kazanırız. Kalbime en yakın kulüpteyim ve burada uzun yıllar kalacağımı bilmekten dolayı çok mutluyum." değerlendirmesinde bulundu.

Mourinho, 2013’te ikinci kez başına geçtiği Chelsea’de geçen sezon Premier Lig ve Lig Kupası şampiyonlukları yaşamıştı. Bu arada İngiltere basınında, Mourinho’nun 4 yıl için Chelsea’den 45 milyon Euro ücret alacağı öne sürülmüştü.

Haberin Devamı
YORUM YAZ