MENÜ

Jordan Pickford'ın hedefinde bu kez de Maguire var

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton'ın kalecisi Jordan Pickford, Liverpool karşısında Virgil van Dijk'a yaptığı müdahale ile Hollandalı oyuncunun sezonu kapatmasına neden olmuştu. Son olarak ise dün oynanan Manchester United maçında bir başka savunmacı Harry Maguire'a sert bir harekette bulundu ve yine herhangi bir penaltı, kart cezası ile karşı karşıya kalmadı.

Jordan Pickford'ın hedefinde bu kez de Maguire var

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton'ın kalecisi Jordan Pickford, yeniden yaptığı bir hareket ile gündeme geldi. Liverpool maçında Virgil van Dijk'a müdahalesi ile Hollandalı oyuncunun sezonu kapatmasına neden olan Pickford, bu kez de dün oynanan Manchester United maçında Harry Maguire'a çok sert bir harekette bulundu.

Haberin Devamı

Elinden kaçırdığı top sonrası Harry Maguire'a ceza sahası içinde adeta tekme atan Pickford, Van Dijk pozisyonunda olduğu gibi bu pozisyondan da bir penaltı, bir kart cezalandırması olmaksızın çıkmayı başardı.

Jordan Pickfordın hedefinde bu kez de Maguire var

Dünyanın en pahalı üçüncü savunma oyuncusu Virgil van Dijk'a yaptığı kontrolsüz müdahale, Hollandalı oyuncunun sezonu kapatmasına neden olurken şimdi ise 88 milyon Euro ile dünyanın en pahalı savunmacısı Maguire'ı hedef alan Pickford için 'Pahalı savunma oyuncularına saldırmayı seviyor' yorumları yapıldı. Pozisyon sonucunda penaltı kararı çıkmaması birçok futbol yorumcusu tarafından eleştirilirken taraftarlar da Pickford'a yine büyük tepki gösterdiler.

YORUM YAZ