MENÜ

Joel Pohjanpalo kimdir?

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları tüm hızıyla sürürken gündeme sürpriz bir isim geldi. Joel Pohjanpalo... Peki Pohjanpalo kimdir ve bu sezon neler yaptı? İşte bu sorunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz.

Joel Pohjanpalo kimdir?

Yeni sezonda daha geniş bir kadro kurmak isteyen Fenerbahçe'de transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Sarı Lacivertliler, Bayer Leverkusen'de forma giyen 22 yaşındaki genç yıldız Joel Pohjanpalo'nun peşinde olduğu iddia edildi.

İngiltere'de Four Four Two dergisinde dikkat çeken futbolcular arasına giren Joel Pohjanpalo güçlü fiziğiyle dikkat çekiyor. Alman basınında 22 yaşındaki genç futbolcunun tarzı Norveç'in efsane futbolcularından Gunnar Solskjær'e benzetildiği yazıldı.

Bayer Leverkusen'de bonservisi bulunan futbolcu 2016-2017 sezonunda Bundesliga 1. Lig'inde Düseldorf takımına kiralandı. Burada oynadığı 11 maçta 6 gollük performans sergiledi.

Fenerbahçe'de Joel Pohjanpalo iddiası

Golcü futbolcu, Leverkusen, Helsinki, Düseeldorf, Aalen forması giydi. 1.85 boyundaki futbolcunun 2019'a kadar Leverkusen ile sözleşmesi bulunuyor.

Aynı zamanda Finlandiya Milli Takım formasını da 21 kez giyen ve 4 gole imza atan genç futbolcu, bu sezon kendi kulübü ile 11 Bundesliga maçında 6 gol atmayı başardı. Helsinki ile 71 maçta 24 gol, Düsseldorf ile 58 maçta 13 gol, Aalen ile de 22 maçta 5 gol atan golcü futbolcunun büyük bir potansiyele sahip olduğu söyleniyor.

Fenerbahçe Ozan Tufan'ı gönderiyor! Görüşmeler başladı...

Haberin Devamı
YORUM YAZ